REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tuo metu, kai visas technologijų (ir ne tik) pasaulis su didžiuliu susidomėjimu stebėjo įvykius, kurie klostėsi NASDAQ vertybinių popierių biržoje po „Facebook“ viešojo akcijų pasiūlymo (pastarosios jau kainuoja pigiau, nei buvo siūloma pradžioje), kompanija „Microsoft“ be didelio ažiotažo į atvirus vandenis paleido socialinį tinklą „So.cl“.

REKLAMA
REKLAMA

Socialinis tinklas So.cl, sukurtas padalinio „Microsoft FUSE Labs“, šiuo metu vis dar yra beta testavimo stadijoje. Praėjusiais metais jį testavo Vašingtono, Sirakūzų ir Niujorko universitetų studentai iš dizaino ir IT mokyklų.

REKLAMA

Naujasis socialinis tinklas pozicionuojamas kaip eksperimentinis projektas, skirtas studentams ir dėstytojams, kurie užsiima tiriamąja veikla. Kūrėjų teigimu, So.cl nėra „Facebook“ konkurentas arba „Twitter“ kopija. Tai bus tik papildymas esamiems tinklams. Prie naujo socialinio tinklo galima prisijungti, pasinaudojus „Facebook“ arba „Windows Live ID“ paskyrą. Taip pat, kaip ir kituose tinkluose, čia galima bendrauti ir keistis informacija, rekomenduoti tai, kas patiko. Be to, galima bendrai peržiūrėti online vaizdo medžiagą, atlikti montažą iš nuotraukų, vaizdo medžiagos ir teksto, paskui visa tai bendrai apsvarstyti ir toliau tobulinti.

„Mes tikimės, jog studentai ir toliau naudos tokius produktus, kaip „Facebook“, „Twitter“, „LinkedIn“ ir kitus socialinius tinklus kartu su „Bing“, „Google“ ir kitais paieškos instrumentais“, – teigiama „Microsoft“ So.cl atsakymuose į dažniausiai užduodamuos klausimuos. Daugiau apie naujovę žiūrėkite šioje vaizdo medžiagoje:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų