REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vos suklibėjus santykiams, moterys puola į neviltį, ima rautis plaukus ir šaukia KAIP IŠSAUGOTI VYRĄ... Nurimkite, mielosios, geriau nedarykite esminių klaidų nuo pat santykių pradžios.

REKLAMA
REKLAMA

 


  1. Egzaminas vyrui. Jūs iš vakaro pasakėte, kad Jūsų mėgstamiausios gėlės — pakalnutės, o kitą dieną jis jų neparnešė iš darbo? Puolėte pyktis, rėkauti ir priekaištauti vyrui dėl jo aplaidumo? Giliai įkvėpkite: būna situacijų, kai vyrai TIESIOG (tikrai taip) ima ir pamiršta ką jam pasakė žmona, nes vyras turi krūvą reikalų.

  2. Palyginimas. Jei Jūsų draugės nuolat giriasi, koks nepriekaištingi ir tobuli yra jų vyrai, sukluskite: ar nebus šios mergaitės puikios viešųjų ryšių specialistės? Daugelis moterų tik mėgsta taukšti apie tobulus vyrus, o iš tiesų jie — nieko verti. Tad grįžusios iš darbo jokiais būdais nepradėkite savo vyrui priekaištauti" „O Oksanos vyras...“

  3. Perauklėjimas. Stebėkite kokį žmogų esate įsimylėjusios. Jei tai pakvaišęs dėl nuotykių, mėgstantis išgerti vyrukas, gali būti, kad ir po vestuvių jis neatsisakys žalingų įpročių, kurie ilgainiui gali virsti priklausomybe.

  4. Šantažas dėl sekso. Jei vyras prasikalto, nebauskite jo CELIBATU. Nereikia gąsdinti vyro, kad seksas judviejų dabar laukia tik po pusmečio, nes vyrukai —  greitai orientuojasi ir per kelias akimirkas gali rasti žmogų, su kuriuo patenkins savo poreikius.

  5. Taisyklės šeimoje. Dažnai šeimoje kyla pykčių dėl finansų valdymo, sąskaitų apmokėjimo ar valgio gaminimo. Susitarkite iš anksto kiek pinigų bendriems reikalams paskirsite iš vyro algos, kiek bus paskirta iš Jūsų ir kaipmat viskas susidėlios į savo vietas.


Gerda Morozovienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų