REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors praeitos savaitės pabaigoje Kaune praūžė tradicinė miesto šventė, renginių maratonas tęsiasi ir toliau. Šį savaitgalį į Kauną sugužės gausybė sendaiktininkų iš visos Lietuvos ir kaimyninių šalių, į savo tradicinę šventę rinksis ir baikeriai.

REKLAMA
REKLAMA

Baikerių susibūrimas (nuotr. Organizatorių)Baikerių susibūrimas (nuotr. Organizatorių)

Jau penktadienį į prekybos miestelį „Urmas“ susirinks apie 300 prekybininkų sendaikčiais iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos ir Rusijos – prasidės didžiausias Baltijos šalyse senturgis „Laiko ratu“.

REKLAMA

„Tai vienas iš mėgstamiausių ir gausiausiai kauniečių ir miesto svečių lankomų renginių. Kaskart jį aplanko apie 250 tūkst. žmonių“, - sakė prekybos miestelio „Urmas“ rinkodaros vadovas Jonas Plenta.

Sendaiktininkai (nuotr. Organizatorių)Sendaiktininkai (nuotr. Organizatorių)

Sendaikčių mėgėjai ir kolekcininkai čia atvyksta įsigyti senovinių baldų, namų apyvokos daiktų, indų, paveikslų, istorinės karinės ekipuotės, simbolikos ir ginklų.

Pasak J. Plentos, jau pirmajame senturgyje šiais metais, kuris vyko kovo mėnesį, buvo pastebėtas tam tikras prekybos sendaikčiais pagyvėjimas.

REKLAMA
REKLAMA

Baikerių susibūrimas (nuotr. Organizatorių)Baikerių susibūrimas (nuotr. Organizatorių)

„Senturgio lankytojams ypač patiko, kad pakvietėme daugiau prekybininkų iš užsienio, kurie atvežė anksčiau nematytų sendaikčių. Šį kartą ir vėl pakvietėme nemažai svečių iš Lenkijos ir Rusijos“, - pasakojo prekybos miestelio atstovas.

Šeštadienį apie pietus „Urme“ pradės rinktis ir baikeriai, kurie tradiciškai apsilankys senturgyje. Vėliau prekybos miestelio aikštelėje vyks motociklų varžybos ir grupės „Thundertale“ koncertas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų