REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiąnakt apie 3 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės patruliams vyriškis pranešė, kad Vilniuje, Lydos g., du jaunuoliai paišo ant sienų.

REKLAMA
REKLAMA

Vykdami į įvykio vietą, Lydos g., prie 5-uoju numeriu pažymėto namo, pareigūnai pamatė du vaikinus, kurie turėjo kuprines ir MAXIMOS maišelį. Pastebėję  patrulius jie bandė bėgti  Kėdainių gatvės link, tačiau Kėdainių–Trakų gatvių sankryžoje pakliuvo į pareigūnų rankas.

REKLAMA

Nustatytos jų asmenybės, tai D. J. (gimęs 1991 m.) ir D. B. (gimęs 1991 m.). D. B. rankose turėjo dažų balionėlį, o apžiūrėjus jo kuprinę rasti dar keturi balionėliai. D.  J.  maišelyje buvo indas su klijais ir šepetys. Sulaikius D. B. suplėšė ir išmetė piešinių pavyzdžius.

Abu sulaikytieji buvo pristatyti į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto trečiąjį policijos komisariatą.

REKLAMA
REKLAMA

Paryčiais  5 val. 20 min. patruliai gavo pranešimą, kad Vilniuje, Justiniškių g., du vaikinai, atvažiavę BMW automobiliu,  vagia iš vilkiko MAN degalus. Atvykus į įvykio vietą, ilgapirščiai spruko į Taikos gatvę ir pasislėpė krūmuose. Į pagalbą patruliai iškvietė kolegas iš Penktojo policijos komisariato. Pareigūnai sulaikė vieną įtariamąjį A. E. (gimusį 1993 m.). Apžiūrėjus BMW automobilio bagažinę rastos dvi degalų talpos, kuriose buvo apie 100 l dyzelino, o prie vilkiko – 50 l talpos bakelis  su dyzelinu.

Sulaikytasis pristatytas į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto penktąjį policijos komisariatą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų