REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ ir Portugalijos rinktinės žvaigždė Cristiano Ronaldo mano, kad favoritės laimėti 2012-ųjų Europos čempionatą yra Ispanijos, Vokietijos ir Olandijos rinktinės. Čempionatui startuojant birželio 8-ąją, 27-erių puolėjas šias tris valstybes mato kaip pagrindines pretendentes iškovoti titulą.

REKLAMA
REKLAMA

Ispanija turi gerus šansus. Vokietija, Olandija, Italija, Portugalija - kodėl gi ne? Tačiau pirmosios trys paminėtos rinktinės turi daugiausia šansų“, - teigė C.Ronaldo.

REKLAMA

„Mūsų Europos čempionate neslėgs tokia įtampa, kokia užguls ispanų, vokiečių ir olandų pečius. Mes stengsimės mėgautis šia švente ir sužaisti kaip įmanoma geriau. Bus labai sunku, tačiau tuo pačiu labai įdomu, kaip mums seksis“, - Portugalijos rinktinės šansus komentavo futbolo „dievukas“.

C.Ronaldo manymu, B grupė, kurioje kausis Portugalijos, Vokietijos, Olandijos ir Danijos rinktinės - pajėgiausia.

„Man asmeniškai, mūsų grupė yra pati sudėtingiausia visame EURO 2012. Portugalijai bus labai sunku, tačiau tas pats gresia ir mūsų varžovams. Vokietijos ir Olandijos rinktinės yra vienos geriausių komandų pasaulyje, tačiau noriu tikėti, kad galime jas įveikti“

REKLAMA
REKLAMA

„Niekieno nebijome, bet gerbiame visus varžovus, nes pavyzdžiui vokiečiai visais laikais ir į pasaulio, ir į Europos čempionatus surinkdavo stiprius futbolininkus“, - pridūrė vienas Portugalijos rinktinės lyderių.

Portugalija pirmąsias Europos čempionato B grupės rungtynes žais su Vokietijos nacionaline ekipa, birželio 9 dieną, „Lvovo Arenos“ stadione.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų