REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Oro bendrovė „airBaltic“ išrinkta į inovatyviausių oro bendrovių dešimtuką, kurį sudarė nepriklausoma rinkos ir vartotojų tyrimų agentūra „Airlinetrends.com“.

REKLAMA
REKLAMA

„Mums malonu, kad patekome tarp 10 aukščiausiai įvertintų novatorių iš šimtų oro bendrovių visame pasaulyje. Su tokia atsidavusia ir energinga komanda „airBaltic“ ir toliau sieks kurti gaires inovacijoms, naudingoms keleiviams“, – sako „airBaltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas.

REKLAMA

Į „Airlinetrends.com“ sudarytą dešimtuką „airBaltic“ pateko, įgyvendinusi platų inovacijų spektrą. Oro bendrovė buvo pirmoji pasiūliusi skrydžio metu išsinuomoti išskirtinio dizaino „Mini Cooper“ automobilį, įsigyti rožių ar pasinaudoti „iPad“ planšetiniu kompiuteriu. „airBaltic“ taip pat buvo pirmoji oro bendrovė, pradėjusi dviračių nuomos „BalticBike“ ir „BalticTaxi“ taksi paslaugas, o skrendantiems verslo klase suteikusi galimybę pasirinkti ekologišką maistą.

REKLAMA
REKLAMA

„Airlinetrends.com“ dešimtuke „airBaltic“ užėmė 8 vietą, aplenkdama „AirAsia“ ir „All Nippon Airways“. Likusios į dešimtuką patekusios oro bendrovės bus paskelbtos po vieną iki birželio pradžios.

„airBaltic“ skraido į daugiau kaip 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ vykdo skrydžius iš trijų Lietuvos oro uostų – Vilniaus, Kauno ir Palangos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų