REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitraštis „Ekonomika.lt“ vizualiai atsinaujino: pasikeitė leidinio formatas, maketo dizainas, popieriaus paruošimo technologija. Šių pasikeitimų rezultatas – kokybiškas ir vizualiai patrauklesnis savaitraštis.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai svarbu, kad leidinio formatas, popierius, dizaino darbų kokybė atitiktų leidinio turinį. Nuo šiol kokybišką „Ekonomika.lt“ turinį pateikiame modernesnėje popierinėje formoje“, – sako „Ekonomika.lt“ redaktorė Ingrida Mačiulaitytė.

REKLAMA

Skaitytojams svarbu ne tik kokybiškas ir įdomus turinys, bet ir vizualinis leidinio išpildymas. Spaudos kokybė yra pirmasis kriterijus, pagal kurį skaitytojas sprendžia apie laikraščio turinį. Nuo šiol „Ekonomika.lt“ naudojama popieriaus paruošimo technologija leis pilnai užtikrinti vaizdinės informacijos kokybę.

„Spaudos kokybė lygiagrečiai kyla su vis aukštesniais turinio kokybės standartais, tikimės, kad leidinio skaitytojai tai įvertins“, – tikina „Ekonomika.lt“ redaktorė.

REKLAMA
REKLAMA

Pagerėjusi leidinio kokybė turės teigiamos įtakos reklamos užsakovams, nes pasikeitusi savaitraščio spaudos ruošimo technika leis pateikti vizualinę medžiagą dar ryškesnę ir kokybiškesnę. Beje, naujieji leidinio pasikeitimai jo kainai neturės jokios įtakos.

Savaitraštis „Ekonomika.lt“ – solidus savaitinis leidinys apie ekonomikos tendencijas. Leidinyje pateikiamos naujienos apie Lietuvos ir pasaulio nekilnojamo turto, ekonomikos, verslo ir technologijų rinkas, akcijų kainų pokyčiai, publikuojamos autoritetingų ekspertų įžvalgos, vertinimai ir komentarai aktualiomis temomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų