REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasirodo, vienas iš „Apple“ įkūrėjų Steve'as Jobsas norėjo sukurti automobilį „iCar“. Jei anksčiau tai galėjo pasirodyti kaip eilinis balandžio 1-osios pokštas, tai po to, kai šią informaciją paskelbė vienas iš „Apple“ direktorių valdybos narių, taip turėtų neatrodyti. Mickey Drexlerio teigimu, Steve'as Jobsas dar būdamas gyvas iš tikrųjų mąstė apie tai, kaip būtų galima sukurti automobilį, kuris taptų komerciniu modeliu.

REKLAMA
REKLAMA

„Jūs tik pažiūrėkite į automobilių pramonę Jungtinėse Valstijose. Tai juk tikra amerikietiška tragedija! Kas gi daro tokius automobilius?“ – pasakojo M. Drexleris. „Prieš savo mirtį Steve'as Jobsas svajojo sukurti „iCar“. Tiesa, jis niekada jo neprojektavo“.

REKLAMA

M. Drexleris taip pat pažymėjo, jog jei S. Jobsas būtų pakakę laiko automobiliui „iCar“ sukurti, pastarasis būtų tapęs labai populiarus. „Apple“ valdybos nario teigimu, jis labai lengvai būtų užėmęs 50% automobilių rinkos (matyt, turima omenyje JAV rinka).

Kartu M. Drexleris pareiškė, jog visiškai nenorėtų atsidurti dabartinio „Apple“ vadovo Timo Cooko vietoje. Dėl kokių priežasčių, neįvardino

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų