REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Praėjusio šeštadienio vakarą Kauno valstybiniame Dramos teatre garsi advokatė, miesto tarybos narė, visuomenės veikėja Aušra Ručienė iškilmingai atšventė savo 50-ąjį gimtadienį.

Praėjusio šeštadienio vakarą Kauno valstybiniame Dramos teatre garsi advokatė, miesto tarybos narė, visuomenės veikėja Aušra Ručienė iškilmingai atšventė savo 50-ąjį gimtadienį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pačiame Laisvės alėjos viduryje veikiančiame teatre vykusios šventės dalyvius pro langus smalsiai nužiūrinėjo ir  savo mobiliaisiais telefonais fotografavo minios žmonių, kurie tą vakarą triukšmingai šventė laikinosios sostinės miesto dieną. Į mažuoju Paryžiumi kauniečių tarpe vadinamame Valstybiniame dramos teatre prabangiai surengtą pobūvį įspūdingomis gėlių puokštėmis bei prašmatniomis dovanomis atvyko nemažai Lietuvos politikos, teisės, pramogų, verslo, žiniasklaidos atstovų.

REKLAMA

Didžioji dalis vyriškosios auditorijos buvo pasipuošę smokingais, o  moterys klasikinėmis suknelėmis. Vakaro svečiai buvo vaišinami originaliais, įmantriai paruoštais patiekalais, originaliu šampanu ir kitomis virtuvės staigmenomis. Advokatės A. Ručienės svečiams buvo pademonstruotas trumpas, šmaikštus spektaklis „Pulkininko našlė".

Svečiams įsitaisius prie stalų į sceną vienas po kito kilo garsūs dainininkai Liudas Mikalauskas ir Jeronimas Milius. Tarp vakaro svečių buvo ir estrados princu tituluojamas Rytis Cicinas su žmona. Tačiau žinomų šlagerių atlikėjas neišdrįso lipti į sceną, ir visą vakarą stebėjo kaip svečias.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš vidurnaktį garbų jubiliejų pažymėjusi advokatė A. Ručienė su gausia svečių kompanija nužingsniavo į Vienybės aikštę šalia Karo muziejaus, kurioje keliasdešimt minučių gerėjosi fejerverkų šou. Kauno dangų nutvieskę įspūdingų spalvų fejerverkai trumpai privertė stabtelti miesto šventės renginiuose šurmuliavusius praeivius, automobiliais važiuojančius miestiečius ir jų svečius.

„Labai džiaugiuosi, kad šį vakarą susirinko visi brangiausi mano ir šeimos draugai, pažįstami, kolegos ir bendraminčiai. Natūralu, kad jaudinausi, nes susirinko tiek daug gražiai atrodančių žmonių. Labai tikiuosi, kad visiems svečiams mano surengta šventė patiko„, - pasibaigus gimtadienio pobūviui šnekėjo vakaro „kaltininkė“ A. Ručienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ne kartą Kauno ponios rinkimuose dalyvavusi A. Ručienė yra viena labiausiai žiniasklaidoje aprašomų moterų, kuri gali pasigirti ne vien tik naujais, garsių dizainerių drabužiais, bet savo darbais.

Advokatės ginamieji ir atstovai minimi didžiulio atgarsio sulaukusiose bylose. Tarp A. Ručienės klientų – ir žurnalistai, kuriems bylas buvo iškėlę kriminalinio pasaulio atstovai, pedofilai, prieštaringos reputacijos verslininkai.

Balsas.lt primena, kad 1979 metais A. Ručienė eksternu baigė Kauno 9-ąją vidurinę mokyklą.

1985 metais Vilniaus universitete baigė teisės studijas.

1990–1991 metais Prienų rajono apylinkės prokuratūroje ėjo vyriausios prokurorės pareigas.

1991–1992 metais buvo Trakų rajono apylinkės teismo teisėja. Nuo 1992-ųjų –Prienų advokatų kontoros advokatė.

1993 metais įrašyta į Lietuvos advokatų sąrašą. Jos specializacija – baudžiamoji, civilinė teisės.

Jos vyras Seimo narys Rimas Antanas Ručys, dukros – Deimantė ir Dovilė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų