REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Nepaisant nuovargio ir tam tikrų šios dienos įvykių, puikiai susitvarkysite su darbu ir įveiksite profesinius sunkumus. Tik neatsisakykite siūlomos pagalbos. Saugokite savo turtą: galimos netektys, sulūžusi technika, problemos su automobiliu.

Avinas. Nepaisant nuovargio ir tam tikrų šios dienos įvykių, puikiai susitvarkysite su darbu ir įveiksite profesinius sunkumus. Tik neatsisakykite siūlomos pagalbos. Saugokite savo turtą: galimos netektys, sulūžusi technika, problemos su automobiliu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Ramybė ir įvykių eigos žinojimas – visuomet padės, tačiau šios dienos įvykiai pareikalaus iš jūsų spontaniškumo ir išradingumo. Nebijokite rizikuoti ir pasitikėkite savimi, net ir tuo atveju, jei kiti žmonės yra viršesni už jus. Tiesa, romantinių santykių sferoje galimi rimti išbandymai.

REKLAMA

Dvyniai. Gyvybinis potencialas aukštas, būsite pilni energijos ir jėgų, o bet kokios kliūtys jums atrodys niekniekis. Jūsų žavesys bus toks stiprus, kad net įtakingi žmonės negalės jums atsispirti. Gausite daug malonių emocijų, apsilankykite renginiuose.

Vėžys. Gera diena tiek darbui, tiek ir poilsiui. Pagrindinė užduotis – sudaryti veiksmų planą ir priimti sprendimus eigoje, priešingu atveju rizikuojate pakliūti į kokias nors manipuliacijas. Stenkitės kuo daugiau laiko praleisti su artimaisiais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Jums gali iškilti rimtų problemų darbe: konkurentai yra gerai pasiruošę ir kaišios jums pagalius į ratus. Būkite išrankūs susipažindami su naujais žmonėmis. Finansinė padėtis pagerės, galimos stambios finansinės įplaukos.

Mergelė. Būkite ypatingai atsargūs darbe ir bendraudami. Prieš priimant viliojančius pasiūlymus stenkitės surinkti kiek įmanoma daugiau informacijos apie potencialius dalykinius partnerius. Stabilumas poroje bus išsaugotas tik dėka jūsų pastangų.

Svarstyklės. Galimi pykčiai su vadovybe, problemos santykiuose su žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų profesinė ateitis. Stenkitės vengti žmonių, kurie skleidžia paskalas. Jūsų siekis veikti savarankiškai iššauks negatyvią šeimos narių reakciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Darbe iškils tam tikrų sunkumų, tačiau jūs juos įveiksite žymiai greičiau nei patys tikitės. Atėjo laikas priimti savarankiškus sprendimus ir įgyvendinti tai, ką sugalvojote. Venkite kelionių, ypač ilgalaikių – nepalikite be priežiūros šeimos narių.

Šaulys. Daugiau dėmesio kreipkite į finansinius reikalus: šiandien daug kas priklausys nuo jūsų sveiko mąstymo ir gebėjimo kontroliuoti savo išlaidas. Nepasirašinėkite sutarčių su naujais partneriais. Yra šansas susitaikyti su mylimu žmogumi ir rasti vieningą nuomonę.

REKLAMA

Ožiaragis. Gana sudėtinga diena profesinėje srityje: nepalankios aplinkybės, konkurencinė kova, situacijos uždelstumas – visa tai sudarys nemažai problemų. Situacijos šeimoje taip pat nepavadinsi ramia: artimųjų interesai prieštaringi, o jūsų norai ir poreikiai nėra paisomi.

Vandenis. Nerami diena, tačiau rimtų problemų išvengsite – galimi tik įvykiai, apie kurių pasekmes tikrai nutuokiate. Galimos lemtingos klaidos, tačiau jūs tikrai turėsite progos pasitaisyti. Kelionių ir išvykų geriau venkite, ypač jei keliausite su šeimos nariais.

Žuvys. Savo energiją išnaudokite maksimaliai protingai, nekovodami su vėjo malūnais. Ši diena tinkama apsvarstyti savo planus ir tikslus, galbūt pradėti realizuoti užmanytus projektus. Santykiuose su artimaisiais truks stabilumo, stenkitės kontroliuoti savo emocijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų