REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ukrainos prezidentas Viktoras Janukovičius pareiškė, kad yra pasirengęs įsiklausyti į Vakarų valstybių nuomonę, jog su buvusios šalie premjerė Julijos Tymošenko kalinimu ir jos sveikatos būkle susijusi situacija gali paveikti šalies santykius su užsienio valstybėmis. Prezidentas teigė nemanantis, kad dėl J. Tymošenko, šalis patirs politinę izoliaciją, skelbia ria.ru.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai svarbu, kad mes atidžiai, lyg per mikroskopą analizuotume esamą situaciją ir, žinoma, jeigu tame esama nors menkiausių kokio nors  nesąžiningumo užuomazgų – mes to negalime leisti“, – sekmadienį per pirmąjį Ukrainos televizijos kanalą kalbėjo prezidentas.

REKLAMA

Jo žodžiais tariant, šiandien didelė atsakomybė tenka prokurorams, teisėjams ir advokatams, nes „kartelė pakelta labai aukštai“.

V. Janukovičius pareiškė, kad yra pasiruošęs klausytis, ką nori pasakyti Vakarų valstybės, tačiau nereikėtų galvoti, kad Ukraina šiandien yra izoliuota dėl J. Tymošenko situacijos. Prezidentas teigė, kad šalis yra pasiruošusi dialogui ir akcentavo, kad nereikia tarptautiniu lygiu politizuoti buvusios premjerės bylos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų