REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visiems yra žinoma, kad reguliarus seksas - sveikų ir laimingų santykių garantas. Be to, seksas leidžia išspręsti daugumą žmogaus sveikatos problemų, rašo suaugusiems.lt

REKLAMA
REKLAMA

Jei seksas leidžia išsaugoti sveiką kūną, nesveikas kūnas daro seksualinį gyvenimą nesveiką

REKLAMA

Tačiau jei sveikas seksas leidžia išsaugoti sveiką kūną, nesveikas kūnas paverčia seksualinį gyvenimą nesveiku. Jei mūsų intymus gyvenimas pavirto į katastrofą, priežastys gali būti tiesiog akivaizdžios.

Bloga mityba

Greitas maistas gali ne tik padidinti kūno apimtis ir pridėti keletą centimetrų talijos srityje, tačiau suteikti ir problemų intymiame gyvenime. Ypač nesveika mityba tampa pavojinga su amžiumi. Menopauzės metu moters organizme sumažėja estrogeno ir geležies, kurie veikia skydliaukę, o taip pat insulino kiekį. Moteris pradeda daugiau valgyti ir mažiau eikvoti kalorijas. Sveika mityba ir sportavimas tokiame amžiuje yra būtini.

REKLAMA
REKLAMA

Stresas

Antsvoris gali būti susijęs su kitu hormonu – kortizoliu, kuris dar žinomas kaip streso hormonas. Kortizolio padidėjimas iššaukia nemažai sveikatos problemų, tarp kurių ir riebalų kaupimas. Kortizolis taip pat neigiamai veikia libido, todėl nenuostabu, kad seksas – tai paskutinis dalykas, apie kurį žmogus galvoja po nesėkmingos darbo dienos.

Nemiga

Nemiga – uždaras ratas, prasidedantis kofeino vartojimu rytais ir nuovargiu vakarais. Dauguma žmonių pastebi, kad neturi jėgų užsiimti seksu po darbo dienos. Patarimas: kuo mažiau vartokite kofeino. Pakeiskite didelį kavos puodelį į mažą puodelį arbatos ir kokybišku maistu dienos metu. Tai padeda atgauti jėgas ir gauti pakankamai energijos. Be to, tiesiog privalu iš miegamojo išnešti televizorių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų