REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien „Snoro“ bankroto administratorius Neilas Cooperis patvirtino, kad pirmasis kreditorių susirinkimas įvyks 2012 m. birželio 12 d.  „Siemens“ arenoje.

REKLAMA
REKLAMA

Pagal oficialią darbotvarkę kreditorių susirinkime bus renkamas „Snoro“ kreditorių komitetas. Šis bus atsakingas už „Snoro“ pagrindinio turto pardavimą, į kurį įeina „Finasta“ ir „Snoro“ lizingas.

REKLAMA

„Snoro“ žlugimas turėjo reikšmingos įtakos šio banko klientams, partneriams ir darbuotojams tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Nuo pat 2011 m. gruodžio 7 d., kai buvau paskirtas bankroto administratoriumi, dirbome siekdami išlaikyti ir apsaugoti turtą, kol pirmajame kreditorių susirinkime bus išrinktas kreditorių komitetas“, – sakė bankroto administratorius Neilas Cooperis.

„Pirmajame kreditorių susirinkime turėsiu galimybę pranešti apie iki šiol padarytą pažangą bankroto byloje. Paskyrus kreditorių komitetą, atsiras galimybė pradėti kitą bankroto etapą, kurio metu bus imamasi tolesnių veiksmų susigrąžinant ir realizuojant „Snoro“ turtą visų kreditorių naudai“, – pridėjo N. Cooperis

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad praėjusią savaitę „Snoro“ bankroto adminstratorius Neilas Cooperis pranešė, kad vykdomos baigiamosios derybos su investuotojais dėl „Finasta“ grupės ir „Snoro lizingo“ pardavimo.

Artimiausiomis dienomis bankroto administratoriaus visiems kreditoriams, turintiems teisę dalyvauti susirinkime, išsiųs išsamią informaciją apie kreditorių susirinkimą kartu su oficialaus kreditorių susirinkimo pranešimo kopija, registracijos forma ir išankstinio balsavimo blanku.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų