REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kosmetikos parduotuvėje „Sarma“ trečiadienio vakarą susirinko būrys žinomų Lietuvos moterų. Garsenybės su dideliu susidomėjimu klausėsi latvių kompanijos „Madara“ įkūrėjos paskaitos apie ekologišką kosmetiką.

Kosmetikos parduotuvėje „Sarma“ trečiadienio vakarą susirinko būrys žinomų Lietuvos moterų. Garsenybės su dideliu susidomėjimu klausėsi latvių kompanijos „Madara“ įkūrėjos paskaitos apie ekologišką kosmetiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moterys sužinojo ne tik naudingų dalykų apie minėtą kosmetikos kompaniją, bet ir įdomių dalykų apie dažnai Lietuvos pievuose bei laukuose sutinkamus augalus, išskirtines jų gydomąsias ir grožį puoselėjančias sąvybes.

REKLAMA

Naudingomis žolelėmis domėjosi Aistė Paškevičiūtė, Eglė Jackaitė, Liepa Mondeikaitė, „Pinup girls“ merginos, Vaida Genytė ir kitos žinomos moterys.

„Kokybiškos, tarptautinius standartus atitinkančios ekologiškos ir natūralio kosmetikos paklausa labai sparčiai auga. Pirkėjai vis dažniau teiraujasi ekologiškos kosmetikos gaminių, nori sužinoti apie jų sudėtį, veikliąsias medžiaga,“- pasakojo „Sarma“ rinkodaros projektų vadovė Jurga Kulickaitė. Dėl šios priežasties į renginį buvo pakviesta ekologiškos kosmetikos „Madara“ įkūrėja Lotte Tisenkopfa-Iltnere.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris pravedė itin įdomią paskaitą, kurios metu papasakojo, kad minėtai kosmetikai naudojami Baltijos regiono augalai, pasižymintys didele veikliųjų medžiagų koncentracija.

„Pabaltijo šalių augalai yra prisitaikę išgyventi atšiauriomis sąlygomis. Dėl to augalai sukaupia daug vitaminų, mineralų, išskiria aktyviųjų medžiagų ir ekstraktų, kurie labai tinka šio regiono gyventojams“, - dėstė L. Tisenkopfa- Iltnere.

Štai pavyzdžiui petražolių ekstraktas padeda išlaikyti odą skaisčią ir intensyviai ją drėkina, o kas rytą geriant po stiklinę vandens su šaukšteliu obuolių acto, oda tampa šviesi, lygi ir sveika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Renginio viešnia Vaida Genytė, prisipažino nustebusi, kai išgirdo apie kur kas didesnį Baltijos šalių augalų veiksmingumą. „Keliaudama pastebiu, kad pietinėje Europoje žmonės kur kas dažniau įvairius augalus ir žoles naudoja ne tik maistui, bet ir grožiui puoselėti. O mes, lietuviai, turėdami tokią gausybę augalų, vis dar deramai neįvertiname jų savybių“, – mintimis dalinosi dainininkė ir laidų vedėja.

Renginyje dalyvavusi Aistė Paškevičiūtė prisipažino jau ne vienerius metus naudojanti ekologišką kosmetiką, tačiau tiek daug apie augalų ir žolių poveikį nežinojusi. Vis tik tai nesutrukdė jai vakaro metu vykusioje viktorinoje atspėti beveik visus Lietuvos augalus – jų pavadinimą reikėjo atspėti tik iš išvaizdos ir aromato.

REKLAMA

Dainininkė Liepa Mondeikaitė renginio metu buvo viena smalsiausiai besidominčių ekologiškos kosmetikos sudedamosiomis dalimis ir patikino, kad dabar tikrai drąsiau naudos ekologišką kosmetiką ne tik kūnui, bet ir veido priežiūrai.

Vakaro metu merginos iš grupės „Pinup Girls“ daugiausia klausimų turėjo apie ekologiškos kosmetikos ženklinimą ir viena kitai antrino, kad nuo šiol jų kosmetikos krepšelyje tokių produktų tikrai daugės, nes pirkdamos žinos, į kokius logotipus ir ženklus, liudijančius apie kosmetikos ekologiškumą ir natūralumą, reikia atkreipti dėmesį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų