REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien apie 14 valandą Troškūnų seniūnijos Nakonių kaime, kelyje Troškūnai–Subačius, smarkiai lyjant nesuvaldytas automobilis „Audi 80“ išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, nulėkė nuo kelio ir trenkėsi į storą medį. Vietoje žuvo automobilį vairavęs Nakonių kaimo gyventojas 27 metų Dalius Inčiūra ir šalia vairuotojo sėdėjusi jo motina – 50 metų Almyra Inčiūrienė.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu važiavęs A. Inčiūrienės 15-metis sūnus ir 5-metis anūkas sunkios būklės greitosios medicinos pagalbos automobiliais išvežti į Anykščių ligoninę.

REKLAMA

Į avarijos vietą buvo išsiųstos specialiosios tarnybos: dvi ugniagesių gelbėjimo autocisternos, du greitosios medicinos pagalbos automobiliai, keli policijos ekipažai. Medikai konstatavo dviejų žmonių mirtį.

Žuvusiųjų kūnus iš sumaitotos mašinos ugniagesiams gelbėtojams pavyko ištraukti tik supjausčius automobilio dalis.

Žinia apie artimųjų žūtį tuoj pasiekė kitus Inčiūrų šeimos narius. Atvykusi raudodama jauna moteris suklupo prie policijos tarnybinio automobilio ir šaukė: „Kur mano vyras!?“. Su ja kartu atvykęs  vyriškis pripuolęs prie uždengtų kūnų šaukė: „Mamyte, mamyte.“

REKLAMA
REKLAMA

Priminsiu, kad tai jau antra tragiška avarija Anykščių rajone per nepilną savaitę. Gegužės 11 dieną kelyje Anykščiai–Ukmergė ties Ažuožerių kaimu taip pat nuo kelio nulėkė ir į medį trenkėsi Automobilis „Audi A4“. Vietoje žuvo mašiną vairavęs Andrioniškio kaimo gyventojas, trijų vaikų tėvas 33 metų Vytautas Čelkauskas

„Anykšta“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų