REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Apple“ sumažino „iPhone 4S“ gamybos užsakymus ruošdamasi naujos kartos savo išmaniojo telefono, sąlyginai vadinamo „iPhone 5“, debiutui, skelbia „AppleInsider“.

REKLAMA
REKLAMA

Leidinys remiasi bendrovės „American Technology Research“ analitiko Shaw Wu, sekančio „iPhone“ tiekimo rinkai kanalus, duomenimis. Jo žiniomis „Apple“ antrąjį šių metų ketvirtį, lyginant su pirmuoju, „iPhone 4S“ užsakymų apimtį komponentų gamintojams sumažino apytikriai 20 - 25 proc. Per pirmąjį ketvirtį buvo pagaminta apie 35,1 mln. šių telefonų, sakoma pranešime.

REKLAMA

Analitiko teigimu, turima informacija apie „iPhone 4S“ gamybos užsakymus leidžia daryti prielaidą, kad jų apimties sumažinimas susijęs ne su mažėjančia paklausa, o veikiau su nauju „iPhone“ modeliu, kuris bus pateiktas rinkai rugsėjo arba spalio mėnesiais.

Manoma, kad šį ketvirtį „iPhone“ tiekimai gali siekti 26 - 28 mln. vienetų. Jei tai pasitvirtins, toks skaičius bus gerokai mažesnis, nei prognozavo nepriklausomi analitikai, manę, jog „Apple“ pateiks rinkai 30 - 31 mln. šių telefonų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų