REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš oficialų koncepto debiutą „Worthersee 2012“ automobilių perdarymo entuziastų fiestoje „Škoda“ pateikė pirmąsias užuominas apie „Citigo Rally“ konceptą. Sukurtas trijų durų hečbeko pagrindu šis modelis išsiskiria itin agresyviai atrodančiu priekiniu buferiu, labai plačiais sparnais ir stilingu variklio dangčiu su oro apykaitos angomis.

REKLAMA
REKLAMA

Gale tai pat įrengtas efektingai atrodantis oro aptakas, centre įmontuotas išmetimo sistemos antgalis, o į kelią automobiliukas remiasi žemo profilio padangomis apautais 18 colių lengvojo lydinio ratlankiais. Greta minėto ralio automobilio „tiuningo“ specialistų parodoje „Škoda“ taip pat pristatys ir „Citigo DJ“. Informacijos apie modelį čekų gamintojas pateikia nedaug, žinome tik tiek, kad vakare šis automobilis taps pultu vienam iš populiariausių DJ pasaulyje.

Kalbant apie „Citigo Rally“ konceptą, mums labai patiko automobilio stilius. Nežinia, kokie yra „Volkswagen AG“ planai, bet būtų labai smagu ateityje pamatyti lenktynių trasoms pritaikytą jo versiją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų