REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Auksas kaip saulės simbolis nuo seno domino įvairių tautų ir rasių žmones. Auksas sietas su dievybėmis, valdžia, galia, turtais.

Auksas kaip saulės simbolis nuo seno domino įvairių tautų ir rasių žmones. Auksas sietas su dievybėmis, valdžia, galia, turtais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Senovės tautos auksą naudojo labiau ne kaip pinigų ekvivalentą, o kaip auką dievams, valdovams, imperatoriams, taip pat statuloms lieti, ritualiniams reikmenims gaminti. Už auksą kautasi, žudyta, išduota, auksas dovanotas mylimoms moterims.Mes taip pat auksą suvokiame visų pirma kaip materialinės gerovės simbolį ar išraišką. Šio brangiojo metalo savybes galima išnaudoti ir tam, kad pritrauktume į savo gyvenimą sėkmę, nuvaikytume ligas.

REKLAMA

Magiškos aukso savybės

Auksas myli ryžtingus, ryškius, kūrybingus žmones. Jis laikomas Liūto – saulės globojamo Zodiako ženklo – metalu. Tačiau net ir Liūtui auksas bus ne į naudą jei jis išduos savo esybę, pasiduos silpnybėms ir smulkmeniškumui.

Todėl auksiniai papuošalai nerekomenduojami tiems, kas negeba kovoti. Maksimumas, ką gali šokiu atveju padaryti auksas savo šeimininkui, – tai apsaugoti nuo užpuolimo plačiąja prasme. Tačiau daugeliu atvejų tokia pagalba labiau kenkia nei padeda: žmogus atsipalaiduoja, nebeprogresuoja, netobulėja, galutinai praranda budrumą. Ir kai netenka savo aukso papuošalų arba tiesiog juos nusiima, tampa visiškai bejėgis, negeba apsiginti net nuo pačių silpniausių grėsmių.Taigi jei nejaučiate savyje vidinių jėgų, dažniau keiskite auksinius papuošalus kitais, būtinai nusiimkite juos prieš naktį. Arba apskritai rinkitės tik sidabrą, platiną.

REKLAMA
REKLAMA

Grandinėlės ir pakabučiai

Auksas puikiai ramina emocijas, žmogus įgyja daugiau pusiausvyros, ramybės, nepasiduoda įtūžiui. Auksas padeda nepasiduoti nuotaikų kaitai, priimti sprendimus vadovaujantis protu o ne emocijomis. Todėl lengvai susijaudinantiems žmonėms auksą rekomenduojama nešioti ant kaklo, ypač gerai jei pakabutis sūpuosis saulės rezginio srityje. Beje, manoma, kad auksiniai papuošalai taip pat mažina ir kraujospūdį.

Žiedai

Masyvus auksinis žiedas be brangiųjų akmenų suteikia savo šeimininkui pasitikėjimo savo jėgomis, dovanoja gebėjimą valdyti žmones, pritraukia sėkmę – tiek asmeniniame gyvenime, tiek materialiniuose reikaluose. Toks aukso papuošalas padeda aiškiau pamatyti atsivėrusias galimybes, dovanoja ryžtą rizikuoti tada, kai rizika gali atnešti didelės naudos.Tačiau, kaip jau minėta, auksas – stipriųjų privilegija, ir visų teigiamų savybių nesuteikia silpniesiems. Todėl didelis aukso žiedas kaip talismanas rekomenduojamas tik aktyviems, sumaniems, nebijantiems eksperimentuoti, kovoti už savo interesus žmonėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Auskarai

Auksiniai auskarai be inkrustuotų akmenų ar kitų metalų priedų padeda moteriai suprasti savo tikrąją esybę, išlaisvina iš kompleksų ir nuolatinės svetimos įtakos. Savo šeimininkei jie dovanoja vidinę laisvę, padeda pasirinkti savo kelią. Moteris noriau bendrauja, atranda gerbėjų. Jei einate į pirmąjį pasimatymą ar pokalbį dėl darbo, auksiniai auskarai gali tapti galingu talismanu, kuris pritrauks sėkmę. Auksiniai auskarai taip pat padeda laiku išgirsti svarbią informaciją, išmoningai ją skleisti.

Apyrankės

Auksinėmis apyrankėmis geriau nesipuošti tiems, kurie bijo emociškai priklausyti nuo kito žmogaus, taip pat tiems, kurie pernelyg greitai pasiduoda svetimai įtakai. Tokiems žmonėms apyrankės tampa pančiais, apkaustais, kurie negatyviai atsiliepia visam gyvenimo procesui.Jei norite neutralizuoti neigiamą apyrankių įtaką, rinkitės papuošalus ne vien iš aukso, bet puoštus jums tinkančiais akmenimis. Tokiu atveju auksas nebetenka savo maginio poveikio ir tampa tiesiog spindinčiu metalu, iš kurio pagamintas juvelyrinis dirbinys.Tačiau jei jūs esate kūrybos žmogus, dirbate ką nors savo rankomis (pvz. piešiate, mezgate, statote ir pan.), auksinė apyrankė gali jums labai praversti – jūsų rankos iš tikrųjų taps auksinės, gebėsite sukurti tikrų tikriausius šedevrus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų