REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena geriausių Lietuvos dviratininkių, priklausanti pasaulio dviračių treko elitui, Vilija Sereikaitė sekmadienį neteko savo varžybų dviračio, kainuojančio apie 5 tūkst. eurų. Pasaulio ir Europos čempionatų prizininkė, Pekino olimpiados dalyvė ketino dalyvauti mėgėjiškose plento varžybose Kaune. Ji dviračio pasigedo viduryje baltos dienos, kai netoli varžybų vietos trumpam užsuko į tualetą, rašo lrytas.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos dviračių treko rinktinės treneris Antanas Jakimavičius sako nežinąs, ką vagys veiks su tuo dviračiu. „Juk jis – išskirtinis. Tikiu, kad jie dabar juo nevažinės, o paskui mėgins parduoti kur nors Latvijoje. Bet mes, specialistai, vieni su kitais bendraujame. Todėl vargu ar jiems pavyktų toks sumanymas“, – sako A.Jakimavičius.

REKLAMA

25-erių metų V.Sereikaitė yra trejus metus paeiliui (2009, 2010, 2011 m.) tapusi pasaulio dviračių treko čempionatų bronzos medalio laimėtoja. Pernai panevėžietė tapo pasaulio studentų universiados čempione. Ji ne kartą laimėjo Europos jaunimo čempionato auksą, o 2010-aisiais – ir suaugusiųjų sidabrą.

Su teisėsauga susiję specialistai svarsto, jog šis nusikaltimas galėjo būti ir neatsitiktinis. Esą toks prabangus dviratis, skirtas profesionaliam sportui, galėjo būti pavogtas pagal užsakymą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų