REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Apple“ iš įvairiose šalyse veikiančių savo tinklalapių pašalino informaciją apie tai, kad naujasis planšetinis kompiuteris „iPad“ gali veikti ketvirtosios kartos (4G) mobiliojo ryšio tinkluose, skelbia „9to5Mac.com“

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau LTE ryšio modulį turintis naujasis „iPad“ „Apple“ tinklalapiuose buvo apibūdinamas fraze „iPad Wi-Fi + 4G“, tačiau dabar ši formuluotė pakeista į „iPad Wi-Fi + Cellular“. Taip nurodoma jo galimybė jungtis prie mobiliojo ryšio tinklų, tačiau išvengiama 4G ryšio paminėjimo.

Pranešama, kad toks sprendimas buvo priimtas dėl naujojo „iPad“ savininkų skundų: naujasis „iPad“ iš tiesų gali jungtis prie 4G (LTE) tinklų, tačiau tik JAV ir Kanadoje. Naujasis „iPad“ turi LTE ryšio modulį, veikiantį 700 ir 2100 MHz dažnio 4G (LTE) tinkluose.  Tokie tinklai naudojami Šiaurės Amerikoje, bet ne Europoje ir kituose pasaulio regionuose. Taigi, „Apple“ pateikta informacija, kad šis planšetinis kompiuteris naudoja 4G ryšį, yra teisinga tik tuo atveju, jei kompiuterio savininkai jį naudoja tik JAV arba Kanadoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų