REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Madrido „Real“ vartininkas Ikeras Casillas mano, jog pralaimėjimas UEFA Čempionų lygos pusfinalyje Miuncheno „Bayern“ ekipai užgrūdins „karališkąjį“ klubą ateities kovoms.

REKLAMA
REKLAMA

Ispanijos čempionai turėjo pripažinti bavarų pranašumą po vienuolikos metrų baudinių serijos, tačiau Jose Mourinho auklėtinių kapitonas yra įsitikinęs, jog pralaimėjimas tik sustiprino Madrido ekipos dvasią.

REKLAMA

„Labai gaila dėl galutinio rezultato mače prieš „Bayern“, tačiau pralaimėjimas mus tik dar labiau užgrūdino. Pažiūrėsime, ar kitame sezone mums šypsosis sėkmė ir galbūt nukeliausime iki pat galo. Kitaip tariant, mes šiemet ir taip peržengėme per save, o kitąmet norime eiti dar toliau“, - tvirtino vartininkas.

„Lengva tikrai nebus, tačiau turime jauną ir ambicingą komandą, kuri yra ištroškusi pergalių. Skaičiai kalba patys už save - antroje “La Liga„ sezono pusėje nepralaimėjome nė vienų rungtynių ir tapome galinga komanda“, - sakė I.Casillas.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusį sekmadienį „Real“ 4-1 sutriuškino „Mallorca“ ir tapo pirmuoju klubu per visą Ispanijos čempionato istoriją per vieną sezoną surinkusiu virš 100 taškų.

„Real“ po 38 rungtynių surinko 100 taškų. Tai - lygos rekordas. Čempionai įmušė net 121 įvartį. Tai - taip pat rekordinis pasiekimas. Antrąją vietą užėmusi Barselonos „FC Barcelona“ atsiliko devyniais taškais. „FC Barcelona“ šeštadienį svečiuose sužaidė lygiosiomis 2:2 (1:0) su „Real Betis“ ekipa. Išlyginamąjį įvartį svečiams per teisėjo pridėtą laiką (90+1 min.) pelnė Seydou Keita.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Trečiąją vietą užėmė „Valencia“ (61 tšk.), ketvirtąją - „Malaga“ (58 tšk.), penktąją - Madrido „Atletico“ (56 tšk.), o šeštąją - „Levante“ (55 tšk.). Rezultatyviausiu čempionato žaidėju tapo „FC Barcelona“ puolėjas argentinietis Lionelis Messi. Jo sąskaitoje - 50 įvarčių. Portugalas C. Ronaldo atsiliko keturias įvarčiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų