REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusį savaitgalį Palangoje oficialiai atidarytas 2012-ųjų vasaros sezonas. Tuo pačiu metu populiariausiame Lietuvos kurorte duris atvėrė ir 15-oji „Vero Cafe“ kavinė. Vieno didžiausių kavos tinklų plėtra pajūryje rodo ne tik naujos traukos vietos poilsiautojams poreikį, bet ir lietuvaičių pomėgius bei finansines galimybes.

REKLAMA
REKLAMA

Metų pradžioje Klaipėdos senamiestyje įkurta kavinė pateisino vartotojų bei investuotojų lūkesčius, todėl gegužės pradžioje nuspręsta naujus kavos namus atidaryti ir Palangoje. Lietuvaičiai mėgsta ir stiprias tradicines kavas ragauti kavinėse, ir gaiviomis šaltomis kavomis gardžiuotis vaikščiodami pajūriu.

REKLAMA

Pajūris ypatingai patrauklus poilsiautojams vasarą, tačiau lietuviai mėgsta apsilankyti prie Baltijos jūros ir žiemą. Pastebėjome, kad kavos mėgėjai čia taip pat dažnai užsuka, todėl manome, kad nuo Klaipėdos ir Palangos prasidėjusi „Vero Cafe“ plėtra pajūryje artimiausiais metais turėtų išplisti ir kituose Lietuvos pajūrio kurortuose“, – sakė „Ex prompto“ direktorė Laima Vėželienė.

Per 2011 metus „Vero Cafe“ kavos namus valdanti „Ex prompto“ atidarė keturias naujas vietas kavos mėgėjams bei pradėjo eksploatuoti pirmąją mobilią kavinę. Šiuo metu Lietuvoje veikia 15 „Vero Cafe“ kavinių, dvi iš jų duris atvėrė 2012-aisiais, abi – Lietuvos pajūryje.

 

Užsakymo nr. 2202

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų