REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Manchester United“ treneris seras Alexas Fergusonas po sekmadienį pasibaigusio „Premier“ lygos čempionato neslėpė nusivylimo. Jo vadovaujama komanda nesugebėjo ketvirtą kartą iš eilės iškovoti titulą. Maža to - čempionais tapo kita Mančesterio miesto ekipa, „Manchester City“.

REKLAMA
REKLAMA

Duodamas interviu britų žiniasklaidai, A.Fergusonas lyg tarp kitko prasitarė, kad „City“ prireiks mažiausiai šimtmečio, kad susilygintų su  „United“ laimėjimų ir istorijos gausa. Ir tik po to klubai būdami lygiavertūs galės aiškintis, kuri ekipa yra stipriausia Anglijoje.

„Anglijos čempionų titulas  - fantastiškas pasiekimas bet kuriam klubui, tačiau sakyti,kad “Manchester City„ komanda yra stipriausia Didžiojoje Britanijoje nereikėtų. Mūsų klubo istorija yra daug kartų turtingesnė nei oponentų. Jiems trūksta kokio šimto metų, kad susilygintų su mumis. Be to, nereikėtų pamiršti, kad ir mes surinkome tiek pat taškų, kiek ir “City„ ekipa ir jų pirma laimėta vieta nieko nereiškia“, - replikavo „Manchester  United“ strategas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų