REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį Kaune bus žaidžiamos antrosios Lietuvos vyrų rankinio lygos superfinalo rungtynės tarp Kauno „Granito-Gajos-Kario“ ir Klaipėdos „Žemaitijos Dragūno“ komandų, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Serijoje iki dviejų pergalių 1-0 pirmauja čempionų titulą ginantys uostamiesčio rankininkai. Pirmąją dvikovą Klaipėdoje jie laimėjo 26:24 (14:10). Abi ekipos tarpusavyje jau rungtyniavo šešis kartus ir penkias pergales iškovojo „Žemaitijos Dragūnas“.

REKLAMA

Ar pavyks Kauno rankininkams pratęsti finalo seriją? „Svarbiausia, kad vyrai kovotų ir žaistų visa jėga nuo pirmųjų sekundžių“, - tai akcentavo „Granito-Gajos-Kario“ vyriausiasis treneris Valdemaras Novickis.

„Žemaitijos Dragūno“ strategas Artūras Juškėnas neabejoja, kad Kaune laukia dar sunkesnės rungtynės nei Klaipėdoje, tačiau jo auklėtiniai stengsis iš paskutiniųjų užbaigti čempionatą varžovų aikštėje. Juolab kad į Kauną žada atvykti ir nemažas būrys „Žemaitijos Dragūno“ sirgalių.

Antrosios Lietuvos rankinio lygos superfinalo rungtynės vyks šeštadienį, gegužės 12 d., LSMU Veterinarijos akademijos salėje (Tilžės g. 18). Mačo pradžia – 15 val.

Jeigu prireiktų trečiųjų rungtynių, jos būtų žaidžiamos gegužės 16 d. Klaipėdoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų