REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pokalbis tarp dviejų lyčių gali būti tikra katastrofa vien dėl to, kad Tu su ja mėgini kalbėtis kaip su vyru, o ji Tavo kalbas vertina iš moteriškos pozicijos. Taigi kalbėkite, susikalbėkite ir vienas kitam padėkite.

REKLAMA
REKLAMA


TU:



  1. Kalbėdamas dažniau pertraukinėji, kalbi lėčiau, vartoji mažiau emocionalių žodžių, daugiau murmi ir intensyviau naudoji kairįjį smegenų pusrutulį. Todėl paprašyk jos aiškiai pasakyti, ko nori, kalbėti trumpiau ir apie esminius dalykus, taip pat išvardyti faktus, ne vien emocijas.

  2. Nevengi paerzinti, rodydamas palankumą griebiesi sarkazmo, taip pat mėgsti savo nuomonę argumentuoti. Todėl paprašyk jos visko nepriimti už gryną pinigą, bent kelis kartus pripažinti Tavo tiesą (paglostyti mieląjį ego) ir paaiškink, kad ją erzindamas parodai, jog ji Tau patinka.

  3. Tau seksas yra puikus būdas atsikratyti streso. Todėl paaiškink jai, kad jei ji vakare grįžta „nusikalusi“, o Tu puoli ją tiesiog prieškambaryje, tai nėra nejautrumas: tiesiog taip Tu bandai atsipalaiduoti.


 


JI:



  1. Yra kritiškesnė sau ir dėl nesėkmių labiau linkusi kaltinti save. Todėl pasistenk nebadyti į ją pirštu, jei žinai, kad įvykęs nemalonumas – ne jos kaltė. Arba bent jau ne visai jos. Taip pat nešykštėk komplimentų, kad ji nepamirštų, kokia iš tikrųjų yra šauni.

  2. Kalba bent dukart dažniau, greičiau ir labiau įsijautusi nei Tu. Mat pokalbiuose ji intensyviau naudoja dešinįjį smegenų pusrutulį. Todėl prisimink, kad kalbant reikia ne vien faktų, bet ir nuomonės bei emocijų: kuo daugiau jaustukų, ištiktųjų ir jausmingumo!

  3. Nuotaikų kaitai pasiduoda labiau dėl išvaizdos pasikeitimų, pavyzdžiui, dėl penkių netikėtai atsiradusių spuogų ar priaugtų penkių kilogramų nei dėl vidinių norų. Todėl tokiomis dienomis šviesą miegamajame reikėtų pritemdyti arba išjungti, o kai ji kiurkso apsikabinusi pagalvę ir šokoladinių saldainių maišą, nepamiršk jos pralinksminti.


 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų