REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valstybinis turizmo departamentas prie Ūkio ministerijos (VTD) tęsia verslo misijas Lietuvos turizmo verslo atstovams, kuriems siūloma susipažinti su aktyvaus, kultūrinio bei SPA turizmo naujienomis mūsų šalyje. Gegužės 17-18 dienomis vyksianti misija kvies artimiau pažinti bei išbandyti aktyvaus turizmo paslaugas.

REKLAMA
REKLAMA

Misijos metu, turizmo paslaugų verslo atstovai aplankys aktyvias pramogas lankytojams siūlančius poilsio centrus Trakų ir Prienų apylinkėse. Visi norintys galės išbandyti save irkluodami vikingų valtį Birštone, susipažinti su turistų jau pamėgta ar dar tik pirmuosius žingsnius į šią rinką žengiančia nauja aktyvaus laisvalaikio praleidimo infrastruktūra Druskininkuose ir jų apylinkėse.

REKLAMA

“Aktyvus turizmas, kaip vienas iš 5 svarbiausių Lietuvos turizmo produktų, yra itin svarbi paslaugų sritis, kuria Lietuva gali drąsiai prisistatyti užsienio svečiams, mažinti tiek užsienio, tiek vietos turistų srautų sezoninius svyravimus. Aktyvaus laisvalaikio praleidimo Lietuvoje galimybės leidžia mums būti matomiems turizmo srityje, kadangi sudaro sąlygas aktyviai pramogauti visais 4 metų laikais. Jeigu sveikatinimo ir kultūrinis turizmas yra mažiau veikiami sezoniškumo, tai aktyvaus turizmo srityje vis dar galima kelti sau naujus tikslus. Džiaugiamės matydami, kad jau dabar kai kuriose vietovėse tai yra sėkmingai daroma." - apie aktyvaus laisvalaikio ir turizmo perspektyvas pasakoja VTD direktorė dr. Raimonda Balnienė.

REKLAMA
REKLAMA

VTD organizuojamoje verslo misijoje dalyvaus apie 30-ies turizmo įmonių bei renginių organizatorių atstovai, ketinantys betarpiškai susipažinti su vietos verslininkų siūlomomis aktyvaus turizmo paslaugomis ir jų paketais turistams. Misijos metu turistų pamėgtame Visuomenės harmonizavimo parke bus organizuojama kontaktų mugė, kurios metu kelionių organizatoriai bei paslaugų teikėjai galės užmegzti ir atnaujinti abipusiai naudingus ryšius.

Aktyvaus turizmo verslo misija gegužės 17-18 d. vyks kaip viena iš Valstybinio turizmo departamento prie Ūkio ministerijos įgyvendinamo projekto „Vietinio turizmo verslo misijų ir pažintinių turų organizavimas" sudėtinių dalių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų