REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gamintojai iš Taivano – kompanijos TPK „Holding ir Wintek“ – pranešė, jog šiame ketvirtyje planuoja sumažinti sensorinių ekranų, skirtų „Apple“ išmaniajam telefonui „iPhone 4S“, tiekimą maždaug 15 – 20%.

REKLAMA
REKLAMA

Ekspertų teigimu, tai gali būti ženklas, jog dabartinis modelis „iPhone 4S“ pasiekė savo baigiamąją gyvavimo stadiją, o horizonte jau turėtų pradėti šmėžuoti „iPhone 5“, kuris pagal naują „Apple“ tradiciją gali būti pavadintas „naujasis iPhone“.

REKLAMA

Jei tikėtume „DigiTimes“, besiremiančio elektronikos pramonės šaltiniais, pateikiama informacija, penktos kartos „iPhone“ bus panaudotas ekranas, kuri skirsis nuo tų, kuriuos mes turėjome garbės matyti dabartiniuose „iPhone 4“ ir „iPhone 4S“. Tai atitinkamai pareikalaus paruošti ir gamybinius pajėgumus, kadangi bus greičiausiai panaudotas 4 colių įstrižainės ekranas, kuris leistų dar labiau padidinti šio „Apple“ telefono konkurencingumą.

Be to, kuriant „iPhone 5“ sensorinį ekraną, turėtų būti panaudota moderni „in-cell touch“ technologija. Pastaroji numato, jog miniatiūriniai sensoriai įdiegiami tiesiogiai spalvų filtruose, o ne virš jų, kaip tai daroma standartiniuose sprendimuose. Tai leis sumažinti ekrano storį, o kartu ir viso mobilaus įrenginio. Naujuosius „in-cell touch“ sensorinius ekranus kompanijai „Apple“ greičiausiai tieks japonų gamintojai „Sharp“  ir „Toshiba Mobile Display“, tokiu būdu senieji ekranų tiekėjai gali likti be taip trokštamų kompanijos iš Kupertino užsakymų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų