REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį Antikorupcijos komisija (AK) nutarė į kitą posėdį kviesti Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) vadovą Kęstutį Jucevičių. Taip buvo nutarta po to, kai komisija nesulaukė jo raštiškų paaiškinimų apie tarnybinius patikrinimus jo atžvilgiu.

REKLAMA
REKLAMA

Tikimasi per kitą posėdį išgirsti K. Jucevičiaus pasiaiškinimų žodžiu.

Nemažą vaidmenį FNTT skandale atlikusios komisijos nariai nesutinka su nuomone, kad šis skandalas jau baigtas, todėl siekiama istoriją narplioti iki galo. Tačiau kai kurie komisijos nariai prieštaravo tolimesniam kišimuisi į šią istoriją.

REKLAMA

„Mes savo funkciją jau atlikom, jei išvis tai buvo mūsų funkcija, nes korupcijos reikalų iki šiol čia neįžvelgiu. Aš nesuprantu to noro, liaudiškai sakant, damušti iki galo. Aš tokiuose politiniuose žaidimuose nesu linkęs dalyvauti“, - pareiškė socialdemokratas Bronius Bradauskas.

Jam antrino ir Valdemaras Valkiūnas, kuris pareiškė, jog konservatoriai šioje istorijoje turi ypatingų interesų ir FNTT jiems yra tarsi dešros gabalas.

Po diskusijos, komisijos nariai nutarė kitą savaitę dar apklausti ir Valstybės saugumo departamento vadovą (VSD) Gediminą Griną, kuris galėtų plačiau pažymėtų, kokių trūkumų buvo užfiksuota, kai K. Jucevičius dirbo su slaptais dokumentais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų