REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidentė pasirašė dekretą, kuriuo šešerių metų kadencijai paskyrė keturis naujus narius į Lietuvos nacionalinio radijo ir televizijos tarybą.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo gegužės 9 d. LRT tarybą papildys profesorius, VU Žurnalistikos instituto direktorius ir žiniasklaidos analitikas Ž. Pečiulis, dr. Z. Gaidienė, ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto docentė, turinti didelę finansų disciplinų dėstymo patirtį bei konsultuojanti įmones finansų ir valdymo klausimais.

REKLAMA

Taip pat Nacionalinės dailės galerijos vadovė, dailėtyrininkė dr. L. Jablonskienė ir dr. G. Lastauskienė, VU Teisės fakulteto Viešosios teisės katedros docentė.

Pasak šalies vadovės, patyrę žiniasklaidos, kultūros, finansų ir teisės sričių profesionalai sustiprins LRT tarybą ir padės efektyviau spręsti laidų kokybės, finansų valdymo ir kitus strateginius klausimus.

Susitikime su naujais LRT tarybos nariais šalies vadovė pabrėžė, jog savo darbe jie turi vadovautis profesionalumu, pilietiškumu bei sąžine, siūlyti konstruktyvius sprendimus ir padaryti viską, kad visuomeninis transliuotojas būtų objektyvus ir nepriklausomas, puoselėtų ir ugdytų meilę bei pagarbą valstybei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų