REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

11 metrų baudinys suteikia komandai didžiulį šansą iškovoti pergalę. Tačiau iš kai kurių futbolininkų bandymų galima tik pasijuokti. Portalas Balsas.lt pateikia kurioziškiausių ir keisčiausių 11 metrų baudinių sąrašą.

REKLAMA
REKLAMA

10. Vartininko fiasko

Komandos vartininkas per anksti paliko savo tvirtovę ir dėl to pralaimėjo rungtynes. Mat po nepataikyto baudinio, kamuolys pats įriedėjo į vartus.

REKLAMA

9. Baudinys ar nuošalė?

Keistas vienuolikos metrų baudinys, įmuštas 1982 metais. Ar tada dar negaliojo nuošalės taisyklė?

8. Teisėjas visada teisus

Teisėjas liepė futbolininkui pakartoti vienuolikos metų baudinį vėl ir vėl, ir vėl... (pasak legendos šis baudinys mušamas iki šiol).

7. Baudinys nugara

2011 metų liepą Jungtiniai Arabų Emyratai nugalėjo Libaną 6:2. Awana Diabas pelnė išradingą vienuolikos metų baudinį nugara. Vartininkas tiesiog stovėjo ir žiūrėjo, kaip kamuolys skrodžia vartų tinklelį. Tačiau A. Diabas buvo pašalintas iš žaidimo už nepagarbą priešininkams.

REKLAMA
REKLAMA

6.  Užkliuvo už kamuolio

2011 metais Egipte buvo užfiksuotas keistas epizodas. Futbolininkas, mušdamas vienuolikos metrų baudinį sugebėjo pargriūti. Kandidatas į blogiausio 11 metrų baudinio nominaciją?

5. Prabilo sąžinė

Costinas Lazaras turėjo galimybę mušti vienuolikos metrų baudinį, už tai, kad varžovas šiurkščiai jį stabdė, tačiau jis pradėjo purtyti galvą ir atsisakė mušti baudinį, nes pasak futbolininko, pražangos nebuvo.

4. Dar vienas vartininko fiasko

Nuo šio baudinio priklausė, kuri komanda pateks į Maroko taurės finalą. Vartininkas atrėmęs smūgį per anksti apsidžiaugė pergale.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

3. Į savus vartus

Vartininkas savo darbą atliko ir apsaugojo vartus nuo priešininko mušto 11 metrų baudinio, tačiau komandos puolėjas į savo vartus smūgiavo dar kartą.

2. Aistruolio pagalba

Kiekvieno futbolo sirgalio svajonė – įžengti į aikštę ir pelnyti įvartį savo komandai. Bet ne kiekvienas ryžtasi tai padaryti. Kol Maskvos „Spartak“ klubo gynėjas Alexas ruošėsi vienuolikos metrų baudiniui jį aplenkė į aikštę išbėgęs aistruolis.

1. Vartininkas – akrobatas

Vartininkas – akrobatas stengėsi išblaškyti žaidėją, parodyti savo galią, bet nuo to nukentėjo tik pats.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų