REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien vykusioje Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio tarybos posėdyje šios partijos atstovai pristatė savo atstovus rinkimuose. Jų tarpe nemažai žinomų pavardžių.

REKLAMA
REKLAMA

Vitalijus Gailius, Viktorija Čmilytė, Kęstutis Tubis, Linas Kvedaravičius. Tai tik keletas savo darbais ir pasiekimais Lietuvos žmonėms žinomų savo srities profesionalų, esančių mūsų komandoje“, - partijos tarybos posėdyje Kaune teigė E. Masiulis, bet pridūrė, jog „dėl pasikeitusių aplinkybių“ Liberalų sąjūdžio kandidatų sąraše nebus iš „prisikėlėlių“ perbėgusio kultūros ministro Arūno Gelūno. pagrindiniu Liberalų sąjūdžio pirmininko kalbos akcentu tapo partijos žygdarbiai kovojant su koalicijos partneriais: pasak E. Masiulio, liberalai neleido padidinti pridėtinės vertės mokesčio (PVM), kategoriškai nesutiko su progresinių mokesčių idėja, kovojo prieš indėlių apmokestinimą.

REKLAMA

E. Masiulis prabilo ir apie politinę krizę sukėlusį FNTT skandalą, kurio metu atleisti informacijos nutekinimu apie planus nacionalizuoti „Snorą“ įtarti pareigūnai – buvęs direktorius V. Gailius ir jo pavaduotojas Vytautas Giržadas.

Liberalų sąjūdžio poziciją šio skandalo atžvilgiu pademonstravo ir penktadienį išplatinta žinia, jog buvęs FNTT direktorius V. Gailius sieks Seimo nario mandato kartu su liberalais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų