REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar anonsuotas „Samsung“ išmanusis telefonas – flagmanas „Galaxy S III“ susilaukė tikrai nevienareikšmiškų atsiliepimų. Kažkas vadino jo dizainą visiškai nenuostabiu, kažkam jis atvirkščiai – labai patinka. Visa tai galima pritaikyti ir šio telefono produktyvumui.

REKLAMA
REKLAMA

Svetainės „GSMArena“ atstovai jau suspėjo atlikti palyginamuosius testus, ir panašu, jog „Galaxy S III“ sparta skųstis tikrai nevertėtų. Konkurentais naujam „Samsung flagmanui tapo „HTC One X“, „HTC One S“, „Samsung Galaxy S II“, „Samsung Galaxy Nexus“, „Sony Xperia S“, „Samsung Galaxy Note“, „HTC Sensation XE“, „Samsung Galaxy Note 10.1“ ir „Apple iPhone 4S“.

REKLAMA

„SunSpider“ (nuotr. Organizatorių)„SunSpider“ (nuotr. Organizatorių)

„Quadrant“ (nuotr. Organizatorių)„Quadrant“ (nuotr. Organizatorių)

„BrowserMark“ (nuotr. Organizatorių)„BrowserMark“ (nuotr. Organizatorių)

Taigi teste „Quadrant“ naujasis „Galaxy S III“ pasiekė rekordą, surinkdamas 5642 balus ir palikdamas visus konkurentus užnugaryje. Užnugaryje likęs keturių branduolių procesorių turintis „HTC One X negalėjo prilygti lyderiui dėl gana silpno GPU.

Procesorių skaičiavimo branduolių testų metu disciplinoje „SunSpider“ (dirbama su „JavaScript“ kodu) „Galaxy S III“ taip pat aplenkė visus konkurentus, o tai gali byloti ne tik apie šio procesoriaus galią, tačiau ir galimas „JavaScript“ varikliuko optimizacijas šiame išmaniajame telefone. Galiausiai HTML5 teste „BrowserMark“ Samsung“ išmanusis telefonas pasiekė savo maksimalų atotrūkį nuo konkurentų, kurie nesugebėjo prilygti savo sparta korėjiečių naujokui. Dabar turbūt belieka sulaukti testų, susijusių su baterijos darbu: visai nesinorėtų, jog tokia mobili galia priverstų nešiotis su savimi kroviklį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų