REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

,,Vitalijus Gailius yra sukaupęs didelę darbo patirtį Lietuvos teisėsaugos institucijose ir esame įsitikinę, kad ta patirtis leistų V. Gailiui įstatymų leidybos ar vykdomosios valdžios srityje“,- pareiškė žurnalistams penktadienį Liberalų sąjūdžio (LS) lyderis Eligijus Masiulis.

REKLAMA
REKLAMA

,,Tačiau jis kandidatuoja kaip nepartinis“, - pabrėžė LS lyderis.

Buvęs FNTT vadovas V. Gailius kaip Liberalų sąjūdžio atstovas per rudenį vyksiančius Seimo rinkimus  kandidatuos  Joniškio-Pakruojo vienmandatėje apygardoje bei  bus įtrauktas į Liberalų sąjūdžio sąrašą.

REKLAMA

,,Mums imponuoja V. Gailiaus principingumas, ryžtingumas, ir manau, kad burdami ne tik partinių bet ir profesionalų komandą esame pasiruošę imtis atsakomybės už daugelį valstybės valdymo sričių“, - aiškino E. Masiulis.

Kokią vietą buvęs FNTT vadovas V. Gailius užims LS sąraše partijos lyderis dar negalėjo pasakyti. Jo teigimu, galutinis daugiamandatėje rinkimų apygardoje dalyvaujančių LS atstovų sąrašas bus patvirtintas partijos tarybos posėdyje vasaros pabaigoje.

Tuo metu premjeras Andrius Kubilius žurnalistams sakė, kad V. Gailiaus apsisprendimas dalyvauti politikoje jo nestebina. ,,Tai tikrai aukštos kvalifikacijos profesionalas“.

Jis taip pat sakė, kad TS-KD buvusio FNTT vadovo dalyvauti rinkimuose su jų partija nekvietė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų