REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Logitech“ pristatė apsauginį dėklą „Solar Keyboard Folio“, skirtą naujam trečios kartos planšetiniam kompiuteriui „iPad“, kuris taip pat tinka ir ankstesniajai šio kompiuterio versijai „iPad 2“.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip ir kitos „Logitech“ klaviatūros su saulės baterijomis, „Solar Keyboard Folio“ turi integruotą saulės elementų juostą, kuri padeda įkrauti „Bluetooth“ ryšį naudojančią klaviatūrą bet kokioje šviesoje – tiek būnant patalpoje, tiek lauke. Klaviatūros baterijomis apskritai rūpintis niekada nereikės – pilnai įkrautos klaviatūros baterijos pakanka iki 2 metų darbo (remiantis vidutinio intensyvumo klaviatūros naudojimu), sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA

„Kadangi žmonės dabar praktiškai nesiskiria su savo planšetiniais kompiuteriais, juos naudoja viskam pradedant e. laiškais ir baigiant filmų žiūrėjimu, jie nori kasdienius poreikius galinčių patenkinti priedų, – sakė „Logitech“ produktų rinkodaros vadovas Alexis Richardas. – „Logitech Solar Keyboard Folio“ yra protingas pasirinkimas jūsų planšetiniam kompiuteriui. Jo plona, integruota klaviatūra naudoja saulės energiją, o pats dėklas patikimai apsaugo tiek kompiuterio ekraną, tiek nugarėlę. Tai geriausias sprendimas apsaugoti savo planšetinį kompiuterį be papildomo svorio“.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad „Solar Keyboard Folio“ nesumažina planšetinio kompiuterio kompatiškumo, o speciali jo stovo konstrukcija leidžia patogiau atlikti įvairias užduotis. Dėklas turi dvi stovo pozicijas: pirmoji leidžia patogiai naudotis visa klaviatūra, kai renkamas tekstas; antroji atidengia tik pirmą klaviatūros mygtukų eilę, kurie naudojami kaip vaizdo ir garso kontrolės mygtukai. Tokiu būdu galima patogiai žiūrėti filmus ar kitą vaizdo turinį.

Šis „Logitech“ dėklas taip pat turi įjungimo/išjungimo funkciją, kuri automatiškai įjungią kompiuterį „iPad“, kai dėklo dangtelis atidaromas, ir grąžina įrenginį į miego būseną jį uždarius.

„Logitech Solar Keyboard Folio“ Europoje pasirodys šių metų gegužės pradžioje, rekomenduojama pardavimo kaina yra 129 eurai (apie 450 litų), sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų