REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Nissan“ oficialiai paskelbė, kad ribota serija pagal individualius klientų užsakymus bus gaminamas beprotiškasis „Juke-R“ krosoveris. Konceptas, kuriame sumontuotas turbininis 3,8 litro variklis, publikai buvo pristatytas sausio mėnesį Dubajuje, kur sulaukė didžiulio susidomėjimo, o viso to rezultatas – „Nissan“ pateikti pirmieji trys rimti pasiūlymai pagaminti keliams skirtą jo versiją.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip skelbia japonų kompanija, du iš trijų užsakymų buvo gauti ir gerai žinomo Dubajaus visuomenės veikėjo. Visgi „Nissan“ nusprendė priimti užsakymus ir iš eilinių mirtingųjų, kurie tam turės artimiausias keturias savaites. Vėliau prasidės uolaus darbo reikalaujantis „Juke-R“ surinkimas.

REKLAMA

„Nissan Juke-R“ (nuotr. Gamintojo)„Nissan Juke-R“ (nuotr. Gamintojo)

Kitaip nei pirmasis „Juke-R“ prototipas, kuris buvo sukurtas ant 2010 m. GT-R superautomobilio važiuoklės, naujieji modeliai gaus 2012 m. automobilio mazgus. Pirmieji trys automobiliai šiuo metu surinkinėjami kažkur giliai „Nissan“ garažuose ir klientams bus pristatyti vasaros pabaigoje.

Kaip pažymėjo „Juke“ produkto rinkodaros vadybininkas Garethas Dunsmore'as, „Juke-R“ buvo sumanytas kaip dviejų novatoriškiausių „Nissan“ modelių susijungimo rezultatas, tačiau projekto nebuvo planuojama plėtoti toliau koncepto ribų. Anot jo, žmonių reakciją į tą automobilį, kurį parodėme Dubajuje buvo įspūdinga. Ne vienas norėjo užsakyti modelį, kad tik jis pasirodytų gatvėje.

REKLAMA
REKLAMA

„Nissan Juke-R“ (nuotr. Gamintojo)„Nissan Juke-R“ (nuotr. Gamintojo)

„Tokia publikos reakcija ir trys rimti pasiūlymai pirkti automobilį privertė mus apsispręsti paversti šį projektą tikrove. Mes negalime nuvilti entuziastų, kurie trokšta papildyti juo savo automobilių kolekcijas. „Juke-R“ tapo tikru fenomenu ir mes nepaprastai didžiuojamės atsiliepimais, kurių jis sulaukė“, - kalbėjo G. Dunmore'as.

Visi norintys užsisakyti šį beprotišką Godzilos ir mažojo krosoverio palikuonį turėtų parašyti užklausą elektroniniu paštu [email protected]. Automobilio kaina oficialiai neskelbiama, tačiau žinant tai, kad jis bus gaminamas pagal individualius užsakymus kolekcionieriams, galima numanyti, kad ji gerokai viršija standartinio GT-R kainą.

Kartu su žinia apie „Juke-R“ gamybą ribota serija, „Nissan“ išplatino ir trumpą filmą „Desert Nemesis“. Čia vieną iš vaidmenų atlieka ir ekstravagantiškasis krosoveris:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų