REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Volkswagen“ pristatė sportiškos apdailos komplektą populiariajam vidutinio segmento modeliui „Passat“. Dinamišką išvaizdą suteikiantis priedų paketas tradiciškai vadinsis „R-Line“, o jį sudaro nauji priekinis ir galinis buferiai, modifikuoti šoniniai slenksčiai ir žvilgančio juodo plastiko apdaila, „Volkswagen“ įvardinama kaip difuzorius, automobilio gale. Apdailos priemonių sąraše dar yra kėbulo spalvos galinis oro aptakas, o į kelią 17 colių lengvojo lydinio ratlankiais besiremiantį kėbulą arčiau žemės 15 mm nuleidžia sportiškiau sureguliuota pakaba.

REKLAMA
REKLAMA

„Volkswagen Passat R-Line“ (nuotr. Gamintojo)„Volkswagen Passat R-Line“ (nuotr. Gamintojo)

Viduje rasime dviejų spalvų apmušalų sportiškas sėdynes, titano ir sidabro lydinių imitacijos apdailą, vairą „nupjauta apatine dalini“ ir išsiuvinėtas „R“ raides ant sėdynių galvos atramų. Greta vertų paminėjimo stiliaus detalių yra nerūdijančio plieno pedalai ir unikalios apdailos juostelės slenksčiams.

REKLAMA

„Volkswagen Passat R-Line“ (nuotr. Gamintojo)„Volkswagen Passat R-Line“ (nuotr. Gamintojo)

Bazinės komplektacijos „Passat R-Line“ Vokietijos rinkoje kainuos 30,225 tūkst. eurų (104 tūkst. litų), tačiau „Volkswagen“ taip pat siūlys „R-Line“ apdailos komplektą ir standartinio modelio „Comfortline“ ir „Highline“ įrangos lygiams. 990 eurų (maždaug 3400 litų) kainuojančiame rinkinyje bus minėti buferiai, šoniniai slenksčiai ir galinis oro aptakas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų