REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Septynios rungtynės per keturiolika dienų. Tokį net vyrų krepšinyje retai pasitaikantį, nepaprastai daug fizinių jėgų pareikalavusį bei psichologiškai sunkų maratoną, kurį vainikavo iškovoti Lietuvos moterų krepšinio ir Baltijos moterų krepšinio lygų titulai, teko atlaikyti Kauno „VIČI-Aisčių“ merginoms, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

15-ą kartą LMKL čempionių titulą iškovojusi komanda pergales atšventė viename iš „Saulėja SPA“ centrų, įsikūrusiame pačioje Kauno širdyje. Po varginančio sezono bei ilgos ir sunkios LMKL finalo serijos, merginos ir treneriai jėgas atgavo pirties ir vandens zonose, kur mėgavosi sūkurinės vonios, saunos, aromaterapinės pirties, baseino, masažinių lovų teikiamais malonumais.

REKLAMA

„Saulėja SPA“ merginoms atvėrė ir naująją pirties bei vandens zoną, puikiai pritaikytą įvairioms šventėms. Čia „VIČI-Aisčių“ krepšininkės vienos pirmųjų galėjo išbandyti senosios pirties tradicijomis atliekamą vantų masažą.

Taip pat neapsieita be raumenų skausmus numalšinančių įvairiausių masažų: nuo galvos, nugaros ar pėdų, iki tradicinių turkiškų masažų, atliekamų ant karštų hamamo gultų. SPA centre merginos ne tik atstatė jėgas tačiau ir pasirūpino savo grožiu. Atliktos veido procedūros akimirksniu išnaikino bet kokius nuovargio požymius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų