REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaune – graži šventė mamytės dienai

Šį sekmadienį nusimato blogas oras, bet tik ne Kauno mamytėm!!! Sekmadienį saulę joms dovanos smėlio menininkė Jurgita Minderytė, vokalistai Vladas Kovaliovas, Vilmina Navickaitė, kompozitorius bei pianistas Gediminas Rimkus–Rimkevičius ir Jurgitos dukrytė Ugnė, kuri ne tik pieš smėlio piešinius kartu su mama bet ir pritars Vladui dainuojant gražiausias dainas mamytėms.  Visų mamų laukia netik  nuostabiai šiltas koncertas, kuriame skambės gražiausios dainos mamai, ir speciali programa būtent JOMS, bet  ir vaikai galės asmeniškai pasveikinti savo mamytes pasirodymo metu joms dovanoti savo pačių sukurtus smėlio piešinius. Vaikai galės į sceną lipti ne vieni, o su savo mamytėmis. Kad vaikučiams būtų drąsiau lipti į sceną, juos padrąsins Jurgitos dukrytė Ugnė.

REKLAMA
REKLAMA

Visus norinčius padovanoti smėlio piešinius savo mylimoms mamytėms, kviečiame registruotis elektroniniu paštu [email protected] arba skambinti telefonu 861386887. Taip pat prieš koncertą vyks ir Jurgitos smėlio piešinių paroda, visi norintys galės ne tik pasigrožėti darbais bet ir juos įsigyti už specialią mamos dienos kainą.

REKLAMA

Ugnė su mama pluša netik repetuodamos naują programą, bet ir įrenginėdamos “Smėlio meno terapijos centrą„ bei studiją mamoms ir vaikams. Šioje studijoje mamytės su vaikais galės ateiti praleisti kūrybines popietes, pasigaminti originalių papuošalų bei linksmai atšvęsti gimtadienius. Čia taip pat bus galima įsigyti Jurgitos kurtų drabužėlių, papuošalų, aksesuarų, smėlio meno paveikslų. O smalsiausieji galės patys išbandyti smėlio meno skleidžiamą gėrį bei sužinoti daugiau apie “Smėlio meno terapijos centrą“.

REKLAMA
REKLAMA

Na, o tiems, kas dar negirdėjo apie smėlio meną, jo naudą bei kuriamą centrą, trumpai papasakosime apie šią idėją. Piešimas smėliu rekomenduojamas vaikams su raidos sutrikimais, hiperaktyviems, tiems kuriems sunku susikaupti. Tai puiki priemonė pasiruošimui mokyklai, atsipalaidavimui, todėl yra nuostabi terapija net ir besilaukiančioms mamytėms. “Kartą nepatikėjau savo akimis, kai po koncerto atėjo prie manęs berniukas, kuris fantastikai piešė. Vėliau priėjau su juo ir jo mama  pabendrauti, buvau nuščiuvusi, nes pasirodo jis beveik visą gyvenimą yra aklas ir nematė pasaulio. Pasirodė, kad smėlio menas yra puikiai tinkantis ir akliesiems. Taigi, mūsų centre bus laukiami visi“, – pasakoja J. Minderytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mielosios mamos! Kviečiu Jus į mūsų pasirodymą atvykti su visa šeima. Ir būtinai pasiimkite vaikučius, kuriems smėlio pasirodymai palieka neišdildomą įspūdį. Šiltų Jums švenčių!!! Beje, yra ir dar viena staigmena, – portale www.bilietai.lt, mamoms yra taikoma  speciali nuolaida. Tai mano dovana mielosios J“, – sako Jurgita.

Susitiksime Gegužės 6 d. 18 val., Kaune, kultūros centre „Tautos namai“.

Užs. nr. 2169

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų