REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sakoma, kad svarbiausia ne dovana, o parodytas dėmesys. Tai tiesa, tačiau, kai vyro padovanota dovanėlė dar ir paglosto širdelę, tai  yra be galo malonu, o parodytas dėmesys mums suteikia nepasakomų pasitenkinimo ir džiaugsmo akimirkų.

REKLAMA
REKLAMA

Dovanos apie vyrą gali papasakoti labai daug, ypatingai, kai jos buvo įteiktos visai jums to nesitikint ir pačio vyro iniciatyva. Galima sudaryti populiariausių dovanų, kurias vyrai dažniausiai dovanoja savo simpatijoms, sąrašą. Įteikta dovanėlė gali būti tarsi kodas jums, kuris išreiškia vyro požiūrį, siekius ir lūkesčius. O gal jūs tą sąrašą galite papildyti?



Saldainiai ir šokoladas.
Tai tikrai nereiškia, kad vyras galvoja, jog jūs per liekna. Kai tai dovanojama esant tam tikrai progai - apmaudu. Tai liudija, jog jis visiškai neturi fantazijos arba visiškai neturėjo laiko bei noro sugalvoti kažką originalaus. Na, o jeigu jūs esate labai didžiulė šokolado mėgėja, tai galbūt tokia staigmenėlė kaip tik būtų jums pati maloniausia. Tačiau apibendrintai tai reiškia – nuobodu.

REKLAMA

Žaislai. Jūsų išrinktajam tikriausiai pačiam norisi atsidurti dovanoto žaisliuko vietoje arba jis pasidavė vyraujantiems stereotipams. Juk daugumai merginų patinka dovanojami minkšti žaislai. Dovanodamas žaisliuką vyras tarsi signalizuoja apie tai, kad „aš noriu būti tavo vaikučiu, mylėk, globok ir žaisk su manimi“.

Papuošalai. Jeigu vyras jums dovanoja brangų papuošalą – jis tikisi su jumis pereiti į tolimesnį santykių lygmenį. Priimdamos tokią dovaną jūs tarsi patvirtinate, kad sutinkate pratęsti draugystę. Tai parodo, kad vyras žiūri į jus rimtai. Nepriimkite tokios dovanos, jeigu ją dovanojantis vyras jums nepatinka ir jūs neplanuojate su juo jokios ateities.

REKLAMA
REKLAMA

Parfumerija ir kosmetika. Kvepalai iš prekybos centro ar maisto prekių parduotuvės – įspėjamasis signalas. Tai gali išreikšti tokį vyro požiūrį: „Norėjai dovanos – gavai“. Tai išreiškia vyro abejingumą ir tai, jog jam nesvarbu, patiks tas kvapas jums ar ne. Jis juos išrinko panašiai, kaip pirkdamas duonos kepalą arba dešrą.

Visai kas kita, jeigu vyras įteikia jūsų išsvajotus kvepalus. Jeigu vyras negaili atverti piniginės brangesniems kvepalams, tai reiškia, kad jūs jam karalienė. Tai labai moteriška dovana, kuri signalizuoja apie tai, jog jūs jam pati brangiausia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Namų apyvokos daiktai. Tokias dovanas dažnai dovanoja labai praktiški vyrai, kurie gyvenime daugiau vadovaujasi protu, o ne jausmais. Iš tokio vyro nereikia laukti aistringumo proveržių, tačiau jis neatsisakys padėti, kai jums bus labai sunku. Vis dėlto, namų apyvokos reikmenys atsiduria moterų nemėgstamiausių dovanų sąrašo gale, todėl būtų protingiausia, kad vyrai tokių dovanų nedovanotų. Kažin, ar dažna moteris trokšta, kad į ją būtų žiūrima, kaip į namų šeimininkę.

Mobilusis telefonas. Naujas ir  madingas mobilusis telefonas signalizuoja apie tai, kad vyras mano, jos jūs madinga ir šiek tiek pašėlusi. Tai protinga dovana, nes jam bus malonu bus matyti, kad telefoną naudojate kiekvieną dieną. Jis pasijaus svarbiu ir naudingu.



Abonimentas į sporto klubą
— tai nei komplimentas, nei įžeidimas. Tokia dovana paprasčiausiai gali reikšti, kad vyrui labai svarbi jūsų sveikata. Jeigu jis lanko tą patį sporto klubą, tai gali reikšti, jog jis nori praleisti su jumis daugiau laiko.

REKLAMA

Dovanų kuponus dovanoja tokie vyrai, kurie nemėgsta rodyti iniciatyvos. Tokie vyrai nemoka „merginti“. Toks vyras visą gyvenimą pasikliautų jūsų nuomone.



Ką reiškia dovanojamų gėlių žiedai?


Raudona tulpė – prisipažinimas meile;

Narcizas – oficialumas;

Orchidėja – didi meilė;

Ramunė – ištikima meilė;

Raudona rožė – meilė;

Rožinė rožė – prašymas patikėti;

Geltona rožė – pavydas;

Balta rožė – nekaltybė;

Persiko spalvos rožė – aistra;

Saulėgrąža„tu mano saulės šviesa“;

Kamelija – padėka;

Žirneliai„sudiev“.

REKLAMA

Taigi dovana – tai gestas ir ženklas moteriai, kaip į ją žiūri vyras. Jei vyras moteriai dovanoja puodų rinkinį, tai tarsi sako, kad ji jam namų šeimininkė, kone tarnaitė ar virėja. Na, o jeigu moteris gauna gražią sagę arba išsvajotus kvepalus, tai iš karto pasijaučia esanti princese. Beje, moterys dažnai svajoja apie netikėtas romantiškas vakarienes bei mielas smulkmenėles.

Išvada - kartais vyrams geriau nedovanoti nieko, nei dovanoti bet ką ir bet kaip.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų