REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

24 metų Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) studentas Danielis Chongas, sulaikytas reido prieš narkotikų prekeivius metu, penkias dienas praleido kalėjime be maisto, vandens ir tualeto. "Associated Press" praneša, kad Amerikos Kovos su narkotikais tarnybos darbuotojai, sulaikę studentą, apie jį tiesiog pamiršo.

REKLAMA
REKLAMA

Šios tarnybos atstovė Amy Roderick patvirtino, kad studentas kameroje liko per klaidą. D. Chongo advokatė Eugene Iredale pareiškė apie ketinimus išsireikalauti kompensacijos už tai, kas įvyko.

REKLAMA

Balandžio 21 dieną vaikinas buvo sulaikytas su kitais aštuoniais įtariamaisiais. Jam nebuvo pareikšti jokie kaltinimai ir buvo žadama, kad netrukus jį paleis. Tačiau vietoj to D. Chongas buvo pasodintas į kamerą, kurioje net nebuvo lango. Jis šaukė, bet jo negirdėjo. D. Chongas papasakojo, kad kameroje jis buvo priverstas gerti savo paties šlapimą.

Balandžio 25 dieną studentas buvo rastas kameroje nusilpęs, netekęs daug skysčių, o vienas jo plautis buvo sužalotas (jis įkvėpė savo sudaužytų akinių šukių). Be to, jis uostė ir baltus miltelius, kurie atsitiktinai atsidūrė kameroje (vėliau išaiškėjo, kad tai buvo metamfetaminas).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų