REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rokiškio rajone išgertuvių metu žiauriai nužudžius sugėrovą, lavonas paslėptas po skudurų krūva ir girtauta toliau.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienio vakarą Rokiškio rajono policijos komisariato pareigūnai gavo pranešimą apie galimą kraupų nusikaltimą Zybolių kaime. Atvykę į įvykio vietą, pareigūnai kaimo gyventojo J. S. namuose rado sudarkytą vyro lavoną.

REKLAMA

Auka aptikta po skudurų krūva žiauriai sužalota galva, gyvenamojo namo grindys ir sienos aptaškytos kraujo ir smegenų mišiniu. Panevėžio kriminalistinių tyrimų biuro specialistai nustatė, kad mirtini sužalojimai galėjo būti padaryti kirviu arba šaunamuoju ginklu.

Pirminiais ekspertų duomenimis, nužudytasis po skudurų krūva galėjo gulėti daugiau nei parą. Įvykio vietoje policija rado ilgalaikio girtavimo pėdsakų – gėrimų buteliais apkrautą stalą, maisto likučių.

REKLAMA
REKLAMA

Nustatyta, kad nužudytasis – 35 metų Rokiškio rajono Stramilių kaimo gyventojas K. K. nevengęs išgerti ir konfliktuoti. Pareigūnai tiria, ar auka savo elgesiu nepaskatino atsakomųjų sugėrovų veiksmų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Sulaikyti ir į areštinę uždaryti trys asmenys, tarp jų ir sodybos, kur rastas nužudytasis, šeimininkas. Jiems gresia laisvės atėmimas nuo 7 iki 15 metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų