REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsi Lietuvos televizijos laidų vedėja, grupės „Šarka“ vokalistė Ieva Stasiulevičiūtė tapo pasaulinio garso parfumerijos prekės ženklo „Elizabeth Arden“ dienų ambasadore.

Garsi Lietuvos televizijos laidų vedėja, grupės „Šarka“ vokalistė Ieva Stasiulevičiūtė tapo pasaulinio garso parfumerijos prekės ženklo „Elizabeth Arden“ dienų ambasadore.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Elizabeth Arden“ dienos vyks visą gegužę parfumerijos parduotuvių tinkle „Parfum Express“. Jų metu bus taikomos išskirtinės nuolaidos ir konsultacijos. Gegužės 4 dieną, nuo 12 valandos, „Elizabeth Arden„ gerbėjus „Parfum Express“ parduotuvėje, įsikūrusioje prekybos centre VCUP, konsultuos Ieva Stasiulevičiūtė.

REKLAMA

„Tai mano vieni iš mėgstamiausių kvepalų. Jie išsiskiria gaiva ir švelnumu, puikiai tinka kasdienai. Tai iš tikrųjų ypatingas parfumerijos prekės ženklas. Ypač žavi jo sukūrėjos gyvenimo istorija – paprasta medicinos sesuo tapo kosmetikos ir parfumerijos karaliene, aplenkė laiką ir išmokė to meto aukštuomenės damas naudoti dekoratyvinę kosmetiką kitaip nei buvo įprasta. Ji buvo įsitikinusi, kad grožis prasideda nuo sveikos odos.“, - sako Ieva Stasiulevičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA

„ Pasirinkome Ievą Elizabeth Arden dienų ambasadore, kadangi ji savo energija ir moteriškumu puikiai atitinka šio prekės ženklo kriterijus. Jauna, aktyvi, seksuali, provokuojanti ir visur spėjanti“, - sako įmonės „Baltijos didmena“, valdančios prekybos tinklą „Parfum Express„ ir rengiančios „Elizabeth Arden“ dienas Lietuvoje, mažmenos vadovė Lina Solominienė.

Savo vardo prekės ženklo įkūrėja Elizabeth Arden gimė 1878 metais Kanadoje. Jaunystėje, dirbdama medicinos sesele, ji ypač domėjosi kremais ir jų savybėmis. Elizabeth Arden savo virtuvėje įkūrė kažką laboratoriją, kur ekspermentavo su įvairiomis medžiagomis. Toks Elizabeth Arden entuziazmas sukėlė didelį kaimynų nepasitenkinimą dėl iš jos buto sklindančių kvapų. Būdama 30 metų, Elizabeth Arden persikėlė į Niujorką. Du metus ji skyrė kosmetikos gamybos tyrinėjimams, o 1908 metais atidarė pirmąjį savo grožio saloną. Elizabeth Arden tam, kad išskirtų savo saloną iš kitų, kurių aplinkui buvo apstu, tiesiog nudažė salono duris ryškiai raudona spalva. Labai greitai kosmetikos gaminius, kuriuos siūlė Elizabeth Arden salone, ėmė naudoti aukštuomenės damos, palaipsniui tapusios pastoviomis klientėmis. Daugelyje sričių Elizabeth Arden aplenkė laiką. Elizabeth Arden vardą išgarsino šešėliai ir blakstienų tušas, kuriuos iki tol naudojo tik aktorės. Be to, ji iškėlė idėją, kad makiažas turi derėti prie aprangos, o ne prie plaukų spalvos, kaip anksčiau buvo manoma. Vienu iš svarbiausių Elizabeth Arden išradimų tapo vandeniui atsparus blakstienų tušas. Pirmi Elizabeth Arden „RED DOOR“ kvepalai buvo sukurti 1922 metais. Šiandien patys ryškiausi ir populiariausi yra „5th Avenue“, „Green Tea“ ir „Splendoor“.

„Elizabeth Arden„ dienas Lietuvoje organizuoja vienas iš didžiausių parfumerijos parduotuvių tinklų „Parfum Express“. Šiuo metu Lietuvoje veikia 16 „Parfum Express„ parduotuvių. Jos įsikūrė Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje. Vidutinis vienos „Parfum Express“ parduotuvės plotas – 20 kv. metrų. Parduotuvių tinklas „Parfum Express„ priklauso UAB “Baltijos didmena“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų