REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono meras keikėsi tiesioginiame eteryje. Kaip skelbia lenta.ru, D. Britanijos sostinės meras Borisas Johnsonas tiesioginiame BBC eteryje necenzūriškai iškeikė šio televizijos kanalo korespondentą.

REKLAMA
REKLAMA

BBC prieš tai rodė siužetą apie Ruperto Merdoko kompanijos žurnalistų vykdytą pasiklausymą. Visuomenę teisingai ir objektyviai informuoti turėję R. Merdoko kompanijos žurnalistai patys neteisėtai klausėsi pokalbių. Būtent D. Britanijos sostinės vadovas tuo metu norėjo sudaryti su šia kompanija sandorį. Meras B. Johansonas siekė, kad R. Merdoko D. Britanijos padalinys remtų jo iniciatyvas.

REKLAMA

Londono mero padėjėjas pasakojo, kad tuo metu B. Johnsonas manė, jog pasiklausymo skandalas, susijęs su R. Merdoku, yra nereikšmingas ir nerimtas, todėl D. Britanijos politikas ir prašė paramos.

Kitą dieną BBC korespondentai paklausė paties mero, ką jis galvoja apie skandalą. B. Johnsonas tiesioginiame eteryje nusikeikė ir pasiūlė jiems verčiau pasidomėti milžiniškomis sumomis, kurias jis sugebėjo pritraukti į Londoną.

Neaišku, ar tai buvo rinkimų kampanijos dalis, ar merui išsprūdo, tačiau jis nebijo kelti kandidatūros dar vienai miesto vadovo kadencijai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų