REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

64 metų treneris Dickas Advocaatas atsisveikins su Rusijos nacionaline komanda iš karto po Europos čempionato Lenkijoje ir Ukrainoje.

REKLAMA
REKLAMA

Olandų futbolo specialistas nekalba apie tokio sprendimo priežastis, tačiau žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad jis gali užimti olandų klubo PSV stratego kėdę.

REKLAMA

Patvirtinęs gandus apie išėjimą iš Rusijos rinktinės D. Advocaatas patikino, kad pinigai čia neturi reikšmės. Jis taip vylėsi, kad ši naujiena niekaip nepaveiks rinktinės pasirengimo Senojo žemyno pirmenybėms. Teigiama, kad per metus už darbą Rusijos rinktinėje D. Advocaatas gauna apie 7,3 mln. eurų.

Anot žiniasklaidos, treneris karjerą gali pratęsti olandų PSV klube. Savo atsakymą jis turi pateikti kitą savaitę. D. Advocaato sutartis su Rusijos nacionaline ekipa baigiasi liepos 15 dieną, o klausimas apie jos pratęsimą turėjo būti išspręstas iki balandžio pabaigos.

REKLAMA
REKLAMA

D. Advocaatas tapo antruoju užsienio specialistu, stojusiu prie Rusijos rinktinės vairo. 2010 metais ji pakeitė savo tautietį Guusą Hiddinką. Pastarajam pavyko su rusais 2008 metais pasiekti aukščiausią laimėjimą Rusijos futbolo istorijoje – Europos čempionate užimti trečiąją vietą.

Birželio 8 – liepos 1 dienomis Lenkijoje ir Ukrainoje vyksiančiame Europos čempionate Rusijos rinktinė A grupėje žais su Lenkijos, Graikijos ir Čekijos futbolininkais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų