REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Vilniuje, Geležinio Vilko gatvėje (Baltupiuose) į policijos patrulių ekipažą trenkėsi neįvardytos markės automobilis. Sužeisti 5 žmonės: 3 policininkai ir du sustabdyto patikrinimui automobilio keleiviai.

REKLAMA
REKLAMA

Avarijos kaltininkas iš įvykio vietos spruko.

Šeštadinį policijos pareigūnai įprastam patikrinimui sustabdė automobilį.

Įprastos tikrinimo procedūros metu į policijos automobilį beveik nestabdydamas rėžėsi „Mercedes" markės automobilis. Smūgis buvo toks stiprus, kad smūgio grandinėje atsidūrė ir patikrai sustabdyta transporto priemonė.

REKLAMA

Geležinio Vilko gatvėje susidarė automobilių kamščiai.

(papildyta 20:37) „Viskas vyko labai greitai, kaip užsienio filmuose. Lenktyniavo mersedesai, vienas pravažiavo, kitas spraudėsi tarp mūsų mašinos ir policijos. Toks ir pasirinkimas buvo " ,– "Lietuvos ryto TV" pasakojo įvykio liudininkas.

(papildyta 19:48) Naujienų portalui „Balsas.lt“ susiekus su policijos pareigūnais šie teigė, kad šiuo metu įvykio vietoje dirba sustiprintos policijos pajėgos, į tarnybą skubiai iškviesta daugiau pareigūnų. Įvykio vietoje apklausiami liudytojai. Teigiama, kad žmonės matė, kaip automobilio „Mesedes“ vairuotojas pasišalino iš įvykio vietos. Nors nėra aišku, ar šis žmogus sukėlė avariją, jo šįvakar ieškos sostinės policijos pareigūnai.

Policijos teigimu, dėl eismo įvykio metu nukentėjusių bus pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Jei tapote įvykio liudininku, praneškite naujieną  čia

Vasariškai karštą savaitgalį vairuotojai mažiau dėmesingi gatvėse. Šeštadienį Vilniuje motociklas susidūrė su sunkvežimiu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų