REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei visas santaupas dėjote tam, kad sukauptumėte pakankamą sumą išskirtiniam „Aston Martin One-77“ superautomobiliui, turime pranešti jums nemalonią naujieną ‒ visi jie jau parduoti. Remiantis internete cirkuliuojančiais pranešimais, visi 77 septyniaženkles sumas kainuojantys britų sportinių automobilių gamintojo modeliai su specialiai jiems skirtais 750 AG galios 7,3 litro, V12 tipo varikliais, jau rado savo šeimininkus.

REKLAMA
REKLAMA

„Aston Martin One-77“ (nuotr. Gamintojo)„Aston Martin One-77“ (nuotr. Gamintojo)

Žinia apie tai, kad šioje ribotoje unikalių modelių serijoje liko paskutinis egzempliorius pasirodė dar vasario mėnesį, tačiau panašu, kad neseniai buvo parduotas ir tas užsilikęs superautomobilis. Tiesa, tiems kas nori išskirtinio naujo „Aston Martin“ pernelyg jaudintis neverta, kadangi ši kompanija dar turi šį tą savo garažuose.

REKLAMA

„Aston Martin One-77“ (nuotr. Gamintojo)„Aston Martin One-77“ (nuotr. Gamintojo)

Specialūs „V12 Zagato“ modeliais bus gaminami ribota serija, tačiau ją sudarys 150 automobilių, o tai yra beveik dvigubai daugiau nei „One-77“ atveju. Šio automobilio kaina siekia 330 tūkst. svarų (maždaug 1,4 mln. litų), tačiau tai yra tik ketvirtadalis tos sumos, kuria buvo įvertintas „One-77“.

„Aston Martin V12 Zagato“ (nuotr. Gamintojo)„Aston Martin V12 Zagato“ (nuotr. Gamintojo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų