REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Nei kelių milijonų dydžio sumos praradimas, nei trijų valandų pokalbis su „Barcelona“ klubo prezidentu Sandro Rosellu negalėjo sustabdyti 41 metų Pepo Guardiolos. Treneris palieka katalonų ekipą.

REKLAMA
REKLAMA

Po pralaimėto Ispanijos čempionato titulo Madrido „Real“ futbolininkams ir nesėkmės UEFA Čempionų lygos pusfinalyje P. Guardiola nusprendė, kad atėjo laikas naujiems iššūkiams. Po ketverių metų darbo jis nusprendė palikti „Barcelona“.

REKLAMA

Nors oficialaus patvirtinimo  dar nėra, ispanų laikraštis „Marca“ rašo, kad P. Guardiola penktadienio rytą atsisveikino su komanda: „Vaikinai, išeinu iš „Barcos“.

2008 metais P. Guardiola perėmė „Barcelona“ stratego pareigas iš Franko Rijkaardo ir susilaukė didelės sėkmės. Katalonas dukart laimėjo UEFA čempionų lygą (2009 ir 2011 metais) ir triskart iš eilės tapo Ispanijos čempionu.

Ką tokiau veiks P. Guardiola ir kas taps jo įpėdiniu Barselonos ekipoje? Gandų sukūrys jau įsibėgėja – trenerį norėtų matyti italų „Milan“ ir Milano „Inter“ klubai, susidomėjimą ispanu parodė Londono „Chelsea“ ir „Manchester City“ komandos. Teigiama, kad jam gali būti pasiūlytos net Anglijos rinktinės stratego pareigos.

Kaip P. Guardiolos įpėdiniai „Camp Nou“ stadione įvardijami Laurent Blancas, Marcelo Bielsa, Ernesto Valverde, Luisas Enrique ir Andre Villas Boasas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų