REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 15 d. – birželio 19 d. startuoja Vilniaus universiteto Vaikų universiteto vasaros paskaitų sesija. Jaunieji universiteto studentai septintą kartą rinksis į paskaitų ciklą, kurio metu jų laukia daug naujovių. Šią vasarą Vaikų universiteto komanda Jus pasitiks su nauju, spalvingu logotipu, paragauti studentiškos duonos pakvies dviejų amžiaus grupių moksleiviai (8-11 ir 12-15 metų), o visiems atvykusiems į paskaitas įteiks „Jaunojo atradėjo“ korteles.

REKLAMA
REKLAMA

Jaunųjų atradėjų laukia trys 8-11 metų ir dvi 12-15 metų jaunuoliams skirtos paskaitos. Šias paskaitas mažuosius studentus atlydėję tėveliai ir mokytojai galės stebėti virtualiai – tiesioginės transliacijos metu.

REKLAMA

Beje, šiemet moksleiviai ne tik klausytis paskaitų, bet ir dalyvaus ekskursijose, kuriose susipažins su išskirtinėmis universiteto mokslo erdvėmis.

Tad kviečiame rinktis, registruotis ir atvykti į šias paskaitas ir ekskursijas. Dalyvių skaičius paskaitose ribotas, tad registracija į paskaitas truks tol, kol užsipildys galimas dalyvių skaičius.

Paskaitos vyks universiteto centrinių rūmų Teatro salėje (III aukštas, Universiteto g. 3). O ekskursijos organizuojamos vis kitose Universiteto vietose, todėl prieš atvykstant įdėmiai pasižiūrėkite adresą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų