REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Televizijos eteryje kalbėjęs Neringos Venckienės vyras Aidas Venckus teigė, kad, jo manymu, yra pakankamai įrodymų prieš velionį Andrių Ūsą. „Esu įsitikinęs, kad jau anksčiau jam, kaip ir Laimutei Stankūnaitei, turėjo būti pareikšti įtarimai“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

„Lietuvos ryto“ televizijos eteryje kalbėjęs teisininkas A. Venckus, paklaustas, ką mano apie tai, kad velionio Drąsiaus Kedžio ir jo aplinkos kaltinimai kitiems asmenims, neva tvirkinusiems mergaitę ar prisidėjusiems prie to, nepasitvirtino, pabrėžė, jog ikiteisminis tyrimas buvo atliekamas netinkamai.

REKLAMA

Paklausus, kaip jis reaguotų, jei A. Ūsas būtų išteisintas ir kaip į tai reaguotų susiskaldžiusi visuomenė, A. Venckus tikino, kad šioje byloje labai svarbus aiškumas, o vienas ar kitas sprendimas padės tašką, nors visuomenė turi savo nuomonę ir, ko gero, toliau ją turės.

Eteryje kalbėjo ir L. Stankūnaitės gynėjas Gintaras Černiauskas. Jo teigimu, mergaitės perėmimui yra pasiruošta, veiksmai aptarti, tačiau perėmimas yra vilkinamas, nes valdininkai paprasčiausiai bijo. „Manau, kad valdininkai, vaikų teisių atstovai bijo to, vengia ažiotažo“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Teisininkas teigė tiksliai nežinantis, kada bus bandoma vėl perimti mergaitę. „Tai turi nutarti antstolė. Nebūtinai rytoj, perdavimas gali įvykti ir kitą dieną“, – sakė jis.

Pasak G. Černiausko, pareigūnai tam yra visiškai pasirengę. Jo manymu, žmonės ar mergaitės artimieji gali dar kartą nepaklusti raginimui perduoti vaiką antstolei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų