REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Solidi bauda, prekės ir automobilis – tiek kainavo kontrabandinis krovinys.

Šių metų kovo 22 d. Telšių rajono apylinkės teismo teisėja, išnagrinėjusi administracinę bylą, nustatė, kad Telšių r., Viešvėnų sen. keturiasdešimt septynerių metų gyventojas Virginijus K. padarė administracinį pažeidimą, numatytą Administracinių teisės pažeidimų kodekse – „Akcizais apmokestinamų prekių laikymas, gabenimas, naudojimas ar realizavimas pažeidžiant nustatytą tvarką“.

REKLAMA
REKLAMA

Vasario 7 d., apie 18:45 val. Telšių rajone, kelio Telšiai – Varniai 20 km policijos patrulis sustabdė Virginijaus K. vairuojamą automobilį „Audi 100“. Patikrinus automobilį, jame rasta 350 pakelių cigarečių „Minsk Super Slim“, 24 pakeliai „Minsk Capital“, 15 pakelių „Fest 7“, 90 pakelių „NZ Gold Super Slim“, 35 pakeliiai „Portal Silver“, 186 pakeliai „Portal Gold“, 20 pakelių cigarečių „Winston Blue“. Iš viso vyras neteisėtai, t. y. neturėdamas reikiamų dokumentų, gabeno 740 pakelių cigarečių su baltarusiškomis banderolėmis, kurių vertė – 5358 litai 70 centų, o tai viršija 40 MGL.

REKLAMA

Už padarytą pažeidimą, atsižvelgdama į tai, kad Virginijus K. pripažino nusižengęs ir nuoširdžiai gailėjosi, teisėja jam skyrė minimalią, 5000 litų, sankcijoje numatytą baudą  su prekių konfiskavimu. Taip pat konfiskuotas automobilis „Audi 100“, kaip gabenimo priemonė, kuria buvo neteisėtai gabentos kontrabandinės cigaretės.

Telšių aps. VPK informacija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų